Härdsmälta

Omvärlden

Träna din hjärna

Ät dig smal

Träna dig stark

5 övningar för platt mage

Träna hitt – snabb träning för dig på språng

Öva mindfulness

Såhär pratar du med ditt barn

Städa smartare med Marie Kondo

Smarta knepen så lagar du godare mat

5 snabba tips på…

Om du gör detta så kommer du tjäna miljoner

3 sätt som gör sexet bättre

Hit ska du resa om du vill uppleva den vackraste naturen.

Jag

Jag gick upp ur sängen utan att snubbla, han till toaletten utan att kissa på mig, kisandes letade jag efter schampoo, blev balsam tur det inte var tvålen. Satte på mig rena kläder, gick ner för trappen till köket, möttes av två pojkar som var oense om vem som packade vad igår kväll. *WTF* I mitt huvud tänker jag inte göra någon varm choklad till skogsutflykten de ska på bara för att jag vill vara oschysst. Ska jag vara den onda mamman som ger barnen vatten och ett äpple. Vispar ihop en pannkakssmet, gör varm choklad och plockar fram en påse gifflar oxå. Kram, hej då ha en bra dag i skogen. Nu dags för mig lagde gröt, tog en promenad till jobbet, drack vatten åt pedagogisk lunch, drack en kopp kaffe, lekte med kidsen på rasten, tog några djupa andetag, undervisade en hel del och kom ihåg att låsa in datorn. Alla fryser jag svettas som bara den. Promenerar hem, tar bilen till förskolan för att komma i tid, åker hem, nekar barnet att leta reda på någon att leka med. Tar fram pizza som maken lagt i frysen från förra helgen. Steker pannkakor åt barnen som kom hem från skogsutflykten med skolan.

Slår ner rumpan i soffan, korkar upp en liten flaska bubbel äter fantastisk god pizza med fetaost, kronärtskocka, paprika, nötter och cayennepeppar. En barnvakt på detta så skulle jag kanske kunna pricka av den där listan med nya intima stunder som förstärker relationen. Väcks snabbt ur mina tankar, såhär bra kan jag väl inte ha det…

Ja just ja har ett spärrat gymkort då jag missade avboka några pass, så nu sitter jag här och stirrar på min kettlebell och yoga matta. Har hört att det inte är bra att träna med alkohol i kroppen så träna det gör vi imorgon, kanske.

Hur såg din dag ut?

Trevlig torsdagkväll!

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: