Oro är motsatsen till närvaro.

Ett enda ord och min värld skakas om!

När oro är närvarande sticker tankarna iväg baserat på två bokstäver som tillsammans bildar ett litet ord med mycket kraft i sig att det kan skapa hinder och bygga murar för mitt eget liv.

När jag sitter där innanför murarna och tror att jag är trygg och att inget ont kan komma åt mig så börjar jag söka. Försöker förstå, hur muren blev så hög.

Jag må prata mycket men vad säger jag egentligen? Lyssnar du? Vad hör du?

O M två bokstäver som bildar ordet OM.

När OM har fått grepp om mig så styr det mig, styr min vardag, mitt liv.

Är OM enbart negativt?

Hur gör jag för att skapa OM till något positivt?

Hur får jag OM att minska sitt utrymme hos mig?

Tänk om jag väljer att skapa för mig istället för emot mig.

Om jag inte försökt, har jag verkligen levt det liv jag vill?

Jag försöker, går steg för steg, ibland snabbare ibland långsammare, ibland medvetet och många gånger omedvetet.

Jag försöker bryta en vana, för att bryta vanan krävs medveten närvaro och fokus.

Små stunder varje dag, ökas till längre tillfällen varje dag då jag är mer närvarande.

Det tar tid!

Jag känner, ser, undrar, förundras över dig som människa och över mig som ger mig möjligheten att se vad som sker.

Vem vet egentligen vad som sker?

Vems sanning styr?

Kram 💗

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: