En insikt som mamma

Jag drömmer mig bort, längtar till en plats där jag andas fritt, upplever livet och känner frid.

Jag längtar till platser som gör mig andlös för en stund. (finns det ett ord som heter andlös) Det låter så vackert i mitt huvud på engelska:

It take my breath away for a moment.

I feel peace

I love myself

I m my own energi

Men så kommer tanken att ensam är inte det jag vill vara, bara ibland, på mina egna villkor.

Det jag vill är att inspirera och att inspireras för att förstå hur jag kan utvecklas, få ett större perspektiv och vara en del av en helhet.

Jag måste helt enkelt förstå att jag kan göra val och att det är mina val och inte någon annans.

Det är i nuet jag verkligen kan finna min frid, precis här där jag står nu på min sköna matta i mitt sovrum. Ett rum som jag upplevt så stark ångest i med en härlig balkong som ger mig frisk luft varje gång jag gläntar på glasdörren. Eller som ikväll, en fantastisk solnedgång som en av sönerna upplyste mig om.

Jag har många bra egenskaper som mamma.

Mitt mål är att klara av att ha inre frid samtidigt som familjekaoset sker runtomkring mig. Jag ska öva mig i att backa undan vid konflikter, lyssna kanske följer upp om det verkligen behövs eller så bryter jag konflikten och säger; vet ni vad jag har gjort idag?

Jag får kanske några emot mig nu men jag tror inte att jag kan lösa alla konflikter så varför lägga energi på dem. Syskonrelationer har sina styrkor och svagheter och jag är inte en sämre mamma bara för att mina barn inte alltid kommer överens. Det är dock en bild jag har haft med mig länge och några av mina bästa egenskaper som mamma är mutor, hot och kärlek.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: