Jag stannar upp en stund

Jag är glad för dig som gick till gymmet idag.

Jag är glad för dig som kom iväg på träningen, promenaden vilken fysisk aktivitet som helst.

Först blir jag provocerad av bilder från gymmet eller texter om en trött kropp som ändå smashade ett hiit pass lite snabbt innan middagen.

Så andas jag en stund och undrar varför blir jag provocerad? Jo för jag är inte där, jag är här med en trötthet som inte vilas bort via 8 timmars sömn en natt. Med ångest som försöker styra min dag, en självkänsla som fått sig en rejäl törn, ja lite tappad glädje helt enkelt.

Jag vill vara där du är, jag kommer kanske att vara där så småningom. Behöver påminna mig om att jag kan inte vara där när jag är här. Jag behöver göra det på mitt sätt, i min takt och jag ska göra det mer tydligt för mig. Skapa en plan för att se över min dag, min vecka, min månad för att inte hamna i den förbaskade tröttheten och orkeslösheten. Går det att undvika? Det finns många faktorer att ta hänsyn till som jag inte kan påverka men då måste jag träna på att prioritera.

Det är lätt att glömma när framstegen är många, det är svårt att komma ihåg vad jag faktiskt har gjort när det plötsligt stannar upp. Lite för mycket, lite för intensivt och för lite återhämtning. Boom då har vi ångesten vid dörren, tårarna samlas, irritationen växer och ökad stresskänsla, svårare än så är det inte.

Idag är min dag, en dag med intentionen att ta det lugnt, lyssna på kroppen och ge mig energi.

Imorgon ska jag på något jag längtat efter, det kommer att bli utmanande och lärorikt 🙌🏻🧘‍♀️💖

Önskar dig en bra fredag!

Kram Linda

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: