Vad har du för intention?

En stund för mig, på kvällen.

Jag har läst och hört om folk som finner sitt lugn på mattan. Det har inte varit min grej de senaste tre åren. Jag älskar yoga men jag pushar mig gärna i yoga med flöden där andning och styrka hjälper min kropp för att utmana. Det är annorlunda nu.

Jag har inte orkat, bara tanken på gruppaktiviteter har fått mig att sluta helt. Jag skjuter bort tanken på att delta ända tills nu. Jag är i en lite grupp, i en trygg miljö, med människor som jag litar på.

En gång ingen gång, två gånger en vana.

Jag sitter på kudden, gör det bekvämt för min trötta kropp. Jag uppmanas att finna min intention med passet. I ett humoristiskt inslag eller för tre månade skulle jag ha ställt mig frågan: Vaddå intention? Jag vet knappt vad jag ska göra denna vecka. (Något överdrivet)

Kvällens intention är styrka och närvaro. Tid för mig och inte planera kalas, tänka på tvätt, skola eller barnens aktiviteter.

Fokus – mjölksyra och lära känna de olika positionerna för att jag i de kommande passen ska kunna vara närvarande och lyssna på vad min kropp behöver och inte på vad hjärnan säger. 🧘‍♀️⭐️

Successivt gör jag kroppen redo för att guidas genom olika flöden och vidare in i olika yin positioner på ca 3 min var och avslutar i meditation med fokus på min förmåga att veta att jag är älskad, att jag kan älska och att jag kan känna tacksamhet.

För styrka, för närvaro, för hjärtat och för de som gått före oss, namaste 🙏🏻

Det är så magiskt, att jag väcker min trötta kropp och försöker få den att komma ikapp mitt huvud som redan har börjat förstå vad jag kan och vad jag gör. Det tar tid. Jag behöver det här för att må bra.

När du vaknar imorgon bestäm vilken intention som du ska för dagen och fokusera på det. Det kan vara att finna lugn, skapa energi, beslutsamhet, ödmjukhet, våga ge dig chansen att komma först.

– Är du någon rackarns guru eller?

Nej, men en aning hooked up på Yoga och jag försöker bara dela med mig av den positiva känsla och den energi som jag känner av att vara på mattan.

En liten plats där jag får vara jag ~ Yoga!

Dagens änglakort(mitt första någonsin)

~ överflöd ~

Jag har allt, nu ska jag lära mig att leva med det.

Namaste 🙏🏻❤️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: