search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

En stund för mig, på kvällen.

Jag har läst och hört om folk som finner sitt lugn på mattan. Det har inte varit min grej de senaste tre åren. Jag älskar yoga men jag pushar mig gärna i yoga med flöden där andning och styrka hjälper min kropp för att utmana. Det är annorlunda nu.

Jag har inte orkat, bara tanken på gruppaktiviteter har fått mig att sluta helt. Jag skjuter bort tanken på att delta ända tills nu. Jag är i en lite grupp, i en trygg miljö, med människor som jag litar på.

En gång ingen gång, två gånger en vana.

Jag sitter på kudden, gör det bekvämt för min trötta kropp. Jag uppmanas att finna min intention med passet. I ett humoristiskt inslag eller för tre månade skulle jag ha ställt mig frågan: Vaddå intention? Jag vet knappt vad jag ska göra denna vecka. (Något överdrivet)

Kvällens intention är styrka och närvaro. Tid för mig och inte planera kalas, tänka på tvätt, skola eller barnens aktiviteter.

Fokus – mjölksyra och lära känna de olika positionerna för att jag i de kommande passen ska kunna vara närvarande och lyssna på vad min kropp behöver och inte på vad hjärnan säger. 🧘‍♀️⭐️

Successivt gör jag kroppen redo för att guidas genom olika flöden och vidare in i olika yin positioner på ca 3 min var och avslutar i meditation med fokus på min förmåga att veta att jag är älskad, att jag kan älska och att jag kan känna tacksamhet.

För styrka, för närvaro, för hjärtat och för de som gått före oss, namaste 🙏🏻

Det är så magiskt, att jag väcker min trötta kropp och försöker få den att komma ikapp mitt huvud som redan har börjat förstå vad jag kan och vad jag gör. Det tar tid. Jag behöver det här för att må bra.

När du vaknar imorgon bestäm vilken intention som du ska för dagen och fokusera på det. Det kan vara att finna lugn, skapa energi, beslutsamhet, ödmjukhet, våga ge dig chansen att komma först.

– Är du någon rackarns guru eller?

Nej, men en aning hooked up på Yoga och jag försöker bara dela med mig av den positiva känsla och den energi som jag känner av att vara på mattan.

En liten plats där jag får vara jag ~ Yoga!

Dagens änglakort(mitt första någonsin)

~ överflöd ~

Jag har allt, nu ska jag lära mig att leva med det.

Namaste 🙏🏻❤️

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: