search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Trött kropp, den värker, har svårt att komma till ro. Det finns saker att ordna med hela tiden. Det kryper i kroppen, får anstränga mig extra för att slappna av. Det är en fin gräns mellan, trötthet, oro och ångest. Ska jag skriva att jag känner tendenser till ångest eller ska jag gömma och försöka fly känslan. Jag vill vara stark i kroppen och knoppen, idag känner jag mig närmare orkeslös än pigg.

Står mycket i mitt jobb, ja i båda mina uppdrag står jag mycket. Idag ska jag träna på att sitta ner och slappna av, stadigt ha båda fötterna på golvet/marken. Känner värk i benen och ländryggen. Har bokat in en klassisk massage på fredag. Det kommer att göra mig gott.

Kolla in blåmärkena som jag fick efter den djupgående massagen förra veckan. Jag hade bra hjälp av profylaxandningen!! Känslan efter var så fantastiskt skön❣️

Tar min kopp kaffe, sätter mig på trappen och tittar. De flesta har åkt till jobben och skolorna är igång. Människor passerar påväg att göra sin grej. Tänk om han eller hon också känner ångest idag? Hur handskas de med sin ångest?

Allt är så grönt, det frodas i trädgården, en fjäril flyger från buske till buske, fåglarna kvittrar och kraxar.

Andas in – ut

Spänner axlarna – slappnar av

Stretchar benen och ryggen lite lätt.

Just ja, det var kaffe jag skulle dricka, på trappen i morgonens solsken. Jag känner värmen, för en timme sedan var det svalt.

Det blir en varm dag idag! ☀️

Kram 💗

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: