Närvaro och en känsla av ångest

Trött kropp, den värker, har svårt att komma till ro. Det finns saker att ordna med hela tiden. Det kryper i kroppen, får anstränga mig extra för att slappna av. Det är en fin gräns mellan, trötthet, oro och ångest. Ska jag skriva att jag känner tendenser till ångest eller ska jag gömma och försöka fly känslan. Jag vill vara stark i kroppen och knoppen, idag känner jag mig närmare orkeslös än pigg.

Står mycket i mitt jobb, ja i båda mina uppdrag står jag mycket. Idag ska jag träna på att sitta ner och slappna av, stadigt ha båda fötterna på golvet/marken. Känner värk i benen och ländryggen. Har bokat in en klassisk massage på fredag. Det kommer att göra mig gott.

Kolla in blåmärkena som jag fick efter den djupgående massagen förra veckan. Jag hade bra hjälp av profylaxandningen!! Känslan efter var så fantastiskt skön❣️

Tar min kopp kaffe, sätter mig på trappen och tittar. De flesta har åkt till jobben och skolorna är igång. Människor passerar påväg att göra sin grej. Tänk om han eller hon också känner ångest idag? Hur handskas de med sin ångest?

Allt är så grönt, det frodas i trädgården, en fjäril flyger från buske till buske, fåglarna kvittrar och kraxar.

Andas in – ut

Spänner axlarna – slappnar av

Stretchar benen och ryggen lite lätt.

Just ja, det var kaffe jag skulle dricka, på trappen i morgonens solsken. Jag känner värmen, för en timme sedan var det svalt.

Det blir en varm dag idag! ☀️

Kram 💗

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: