search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Vi firar 12 år som föräldrar och våra tvillingpojkar firar födelsedag. Att vara förälder är en gåva och en rejäl utmaning. Barn är mirakel, människors utveckling är fascinerande. Jag söker efter kunskap för att vara en sådan bra förälder som möjligt, det är jobbigt att göra fel men jag försöker och ibland tryter tålamodet. Hur i hela livet ska vi kunna utvecklas om vi inte ballar ur ibland?

Jag kan ta idag som exempel. För hur svårt ska det vara att få till en familjebild där alla syns? Jo det blir att springa ikapp dottern nedför mördarbacken i Lugnet och be henne stanna så jag snabbt kan ta en bild där inga fingrar dyker upp eller miner utspelas utan en bild som beskriver en kort stund tillsammans.

Till slut står jag där med benen i kors och håller på att kissa på mig

Men innan jag fick min familjebild har jag försökt få barnen att sitta så att alla syns, en blev kissnödig, en annan behövde dricka lite och den tredje skulle bara dona lite med fingrarna. Och maken frågar hur svårt ska det vara att ta ett kort? Vi brister ut i skratt och jag måste stå med benen i kors för att inte kissa på mig och det tackar jag mina graviditeter för och bristen av knipövningar de senaste två åren. Tillslut behöver jag leta efter en toalett och the moment är över.

Vad gör vi inte för vår familj och våra barn? Jag har tom åkt rullskidor för första gången i mitt liv och jag vet inte om den höga pulsen berodde på ansträngningen eller rädslan över nedförsbackarna.

Heja alla föräldrar, vilka hjältar vi är som varje dag finns där för våra barn och som garanterat ger oss grått hår i förtid med sin. upptåg men som också ger oss en anledning till att utvecklas 😉💪🏼😂

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: