12 år idag!

Vi firar 12 år som föräldrar och våra tvillingpojkar firar födelsedag. Att vara förälder är en gåva och en rejäl utmaning. Barn är mirakel, människors utveckling är fascinerande. Jag söker efter kunskap för att vara en sådan bra förälder som möjligt, det är jobbigt att göra fel men jag försöker och ibland tryter tålamodet. Hur i hela livet ska vi kunna utvecklas om vi inte ballar ur ibland?

Jag kan ta idag som exempel. För hur svårt ska det vara att få till en familjebild där alla syns? Jo det blir att springa ikapp dottern nedför mördarbacken i Lugnet och be henne stanna så jag snabbt kan ta en bild där inga fingrar dyker upp eller miner utspelas utan en bild som beskriver en kort stund tillsammans.

Till slut står jag där med benen i kors och håller på att kissa på mig

Men innan jag fick min familjebild har jag försökt få barnen att sitta så att alla syns, en blev kissnödig, en annan behövde dricka lite och den tredje skulle bara dona lite med fingrarna. Och maken frågar hur svårt ska det vara att ta ett kort? Vi brister ut i skratt och jag måste stå med benen i kors för att inte kissa på mig och det tackar jag mina graviditeter för och bristen av knipövningar de senaste två åren. Tillslut behöver jag leta efter en toalett och the moment är över.

Vad gör vi inte för vår familj och våra barn? Jag har tom åkt rullskidor för första gången i mitt liv och jag vet inte om den höga pulsen berodde på ansträngningen eller rädslan över nedförsbackarna. Miljön och sällskapet var fantastiskt!

Heja alla föräldrar, vilka hjältar vi är som varje dag finns där för våra barn och som garanterat ger oss grått hår i förtid med sin. upptåg men som också ger oss en anledning till att utvecklas 😉💪🏼😂

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: