Att lockas av social medier och finna distans

Jag känner mig lockad, inspirerad, ångestfylld och avundsjuk. Vissa dagar blir jag mer påverkad av andras glädje att jag känner mig misslyckad som inte befinner mig i fjällen, vid havet, i baren eller på den nyfunna glassbarer eller vad det nu kan vara.

Har de så roligt, har inte jag det så roligt? Ska det gillas mer för att jag tar ett kort med mitt nyfödda barn på den vackra sommarängen. Eller räcker det med bilden som minner mig tillbaka till sista dagarna med amningen.

Är det okej med en parkbänk för att symbolisera vårens intåg eller måste jag klä mina barn i matchande kläder från ett specifikt märke för att det ska betyda något.

Det är så lätt att skapa en synvilla som bygger på en sponsring som handlar om det materiella och som får mig som konsument att vilja köpa just dom kläderna. Det är som om jag får en känsla av missnöje när jag inser att det inte blir så för mig. Mina barn vet vad de vill ha för kläder, vad de trivs i och känner sig nöjda med. Jag och mina barn…de stora killarna vill inte vara med på bild men den yngre hon har öga för fotostunder.

Nedan en tigerdräkt med en röd jacka från POP inköpt 2010/2011 som vandrat runt hos släkten och nu kommit åter till oss och en grön mössa ärvd från storebror till lilla syster ca 4 år på nacken. Känner mig så nöjd med denna kvalité på kläder samt att det gått i arv och används av så många.

Vi bjuds in till varandras bord, till stunden och gemenskapen. Vi bjuder på ett ögonblick, livet går på jag har det bra, trivs där jag är och njuter i min tillvaro säger oftast bilden.

Kom ihåg att det är för stunden, att du har det lika bra fastän din glädje ligger i annat. Det är så lätt att kritisera sig själv och se alla andras glädje och inte uppskatta sin egen. Ibland tror jag att kraven på oss själva är större än vad de behöver. Fast det kan också vara kraven som får oss dit vi vill, som får oss att komma till den sär fantastiska stunden som ger oss ett ögonblick av lycka, tillfredsställelse och ro.

Den där balansgången den är klurig den och livet är inte svart eller vitt det är en massa färgskalor. Det ska jag försöka tänka på.

Glad påsk 💛☀️🐥🌼

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: