Vem vet

Vem vet vad någon annan tänker?

Vem vet vad jag tänker? Vet du vad jag tänkte 1 minut innan detta kort togs? Vill du veta?

Tanken är vår styrka, med tanken kan vi skapa under och mirakel. Vi kan se samband och förstå sammanhang. Vi kan uppleva rädsla, oro och ångest men vi kan också uppleva glädje, skratt, förundran och lycka. Med tankens kraft kan vi få oss själva att skapa den sanning och den verklighet vi vill ha. I tanken och med tanken behöver vi inte en massa möbler, en massa grejer och de senaste teknikerna, det är det vi kallar den materiella lyckan. Med tankens kraft kan vi lära oss att vara tacksam för det vi har, en skön säng att sova i, tak över huvudet och mat på bordet. Med tankens kraft kan vi också lura oss att tro att framtiden är bättre och där jag befinner mig nu är värdelöst.

Tänk om jag kunde vara här och nu oavsett var jag befinner mig. Jag sitter i bilen och tänker på morgonen, det eviga tjatet med att plocka undan frukosten se till att de har packat alla saker och ändå så står jag där i hallen och väntar på att saker ska fixas. Det hör väl till föräldraskapet att upprepa och upprepa tills de flyttar hemifrån. Nog tusan får de omsorg allt men var är respekten…HELLO Tonåren!!

Och hur provocerad blir jag!? Mega mycket.

Nu samlar jag ihop mig kopplar bort mammadelen och kopplar in lärarsidan och känner tacksamhet över att jag har ett jobb, ätit en god frukost och att jag får träffa maken imorgon som är påväg hem från USA.

En bra dag, lyssna och se, inspirera och inspireras!

Önskar dig en fantastiskt torsdag! 🌸

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: