search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Vem vet vad någon annan tänker?

Vem vet vad jag tänker? Vet du vad jag tänkte 1 minut innan detta kort togs? Vill du veta?

Tanken är vår styrka, med tanken kan vi skapa under och mirakel. Vi kan se samband och förstå sammanhang. Vi kan uppleva rädsla, oro och ångest men vi kan också uppleva glädje, skratt, förundran och lycka. Med tankens kraft kan vi få oss själva att skapa den sanning och den verklighet vi vill ha. I tanken och med tanken behöver vi inte en massa möbler, en massa grejer och de senaste teknikerna, det är det vi kallar den materiella lyckan. Med tankens kraft kan vi lära oss att vara tacksam för det vi har, en skön säng att sova i, tak över huvudet och mat på bordet. Med tankens kraft kan vi också lura oss att tro att framtiden är bättre och där jag befinner mig nu är värdelöst.

Tänk om jag kunde vara här och nu oavsett var jag befinner mig. Jag sitter i bilen och tänker på morgonen, det eviga tjatet med att plocka undan frukosten se till att de har packat alla saker och ändå så står jag där i hallen och väntar på att saker ska fixas. Det hör väl till föräldraskapet att upprepa och upprepa tills de flyttar hemifrån. Nog tusan får de omsorg allt men var är respekten…HELLO Tonåren!!

Och hur provocerad blir jag!? Mega mycket.

Nu samlar jag ihop mig kopplar bort mammadelen och kopplar in lärarsidan och känner tacksamhet över att jag har ett jobb, ätit en god frukost och att jag får träffa maken imorgon som är påväg hem från USA.

En bra dag, lyssna och se, inspirera och inspireras!

Önskar dig en fantastiskt torsdag! 🌸

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: