Poff – utmattningsfri

Jag försöker förstå, skapa nya sanningar som möter dåtidens norm. Jag vågar säga att jag har mer vetskap än många andra och jag delar erfarenheten med många andra.

Bildörren rycks upp, musiken slutar spela.

-Kommer du mamma?

– Jag lyssnade på musiken, svarade jag.

Försöker få ihop den där meningen som jag hade i mitt huvud. Vad var det jag tänkte?

Andra sonen rullar in på rullskidor. Han har kört omkull och tvillingbrodern uppmärksammar blodet som rinner på benet i vänlig ton och med omtanke. Svaret han får:

– Är det något fel på det?

Då lägger jag mig i och diskussion är ett faktum. Mina tankar om utmattning, samhällets ansvar och normer samt min egen del i det hela är som bortblåst.

Snart, om en stund eller ett par veckor kommer jag säkert att komma på det där viktiga som gör att jag kan påverka mer i grunden istället för på ytan. Vad behöver en chef, kommun och regering vet för att stötta och hjälpa samhället och människor i utmattning, på väg in i utmattning eller påväg ur. Det är inget som kommer att försvinna, dessvärre visar siffrorna på ökad statistik med människor som sjukskrivs för utmattningssyndrom.

Kommer jag någonsin att få diagnosen utmattningsfri så som min pappa blev friskförklarad 5 år efter att han opererats och behandlats för sin hjärntumör?

Hur går dina tankar om utmattning? Kan man se sig som fri från utmattning och isåfall när?

Tankarna är många svaren luddiga då alla är olika och behöver olika.🌸💕

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: