Att släppa taget och följa med

Skammen släpper, jag vinglar vidare i livet. Det drabbar oss alla mer eller mindre. Att ta beslut eller låta någon annan ta besluten är stor skillnad. Ibland behöver någon säga att du ska göra såhär, för det mesta vet jag vad jag vill och hur jag tänker och då tar jag beslutet.

Funderar på döden och livet, att vara här och nu och samtidigt drömma. Vad händer i framtiden? Vad hände igår? Frågor och svar skapar min sanning.

Jag kommer inte att kunna kontrollera allt runt omkring mig men jag kan ta kontrollen över mig och mitt sätt att svara på.

Jag är medveten om mitt sätt att vara och tänka, för det mesta. Det är dagar då jag bara finns och flyter med, andra dagar då ångesten ligger och lurar och sedan är det dagar som är så fulla med aktiviteter att energin tar slut och jag står undrande på kvällen och försöker förstå vad som hände.

Det är sällan bara en dag som tar slut på mig, det är flera dagar i rad utan vila, utan pauser som gör att jag tar slut. Då vill jag bara gömma mig, få vara ifred men det är inte möjligt, barnen finns där 24/7 och de drömmer, funderar, tjafsar, skrattar och vill leka. De dagar när energin är slut då släpper jag på rutinerna, tv-spel får spelas i flera timmar och Netflix visar barnprogram efter barnprogram. Jag sjunker in i mina tankar och slappnar av. Vissa dagar går bättre än andra.

Att vara hemma en hel dag skulle göra mig än mer frustrerad.

Idag har tröttheten ägt mig, jag har kämpat med mitt tålamod och när frågan kom om jag och barnen ville följa med ut i skogen sa jag JA. Att gå i naturen är skönt, jag slappnar av, det är bara ljudet från vinden i träden och kvistar som bryts när vi går framåt och letar efter de gula kantarellerna. Luften är fuktig, varm och fika i bagageluckan är utmärkt.

Just där, just då känner jag tacksamhet över att ha mina föräldrar som ordnar med fika och ägg smörgås till oss. Precis som min mormor och morfar gjorde när jag var liten. När regnskuren kom och total väta var ett faktum kunde jag inte mer än le. Sommar och regn är härligt 💧

Det händer spännande saker i livet just nu så det är inte konstigt att jag är trött och längtar efter tid för mig själv.

Dagens tre goda saker ⭐️

Jag är tacksam för naturen.

Jag är tacksam för mina föräldrar.

Jag är tacksam för min förmåga att utvecklas.

Vad är du tacksam för?

Kram 💗

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: