search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Skammen släpper, jag vinglar vidare i livet. Det drabbar oss alla mer eller mindre. Att ta beslut eller låta någon annan ta besluten är stor skillnad. Ibland behöver någon säga att du ska göra såhär, för det mesta vet jag vad jag vill och hur jag tänker och då tar jag beslutet.

Funderar på döden och livet, att vara här och nu och samtidigt drömma. Vad händer i framtiden? Vad hände igår? Frågor och svar skapar min sanning.

Jag kommer inte att kunna kontrollera allt runt omkring mig men jag kan ta kontrollen över mig och mitt sätt att svara på.

Jag är medveten om mitt sätt att vara och tänka, för det mesta. Det är dagar då jag bara finns och flyter med, andra dagar då ångesten ligger och lurar och sedan är det dagar som är så fulla med aktiviteter att energin tar slut och jag står undrande på kvällen och försöker förstå vad som hände.

Det är sällan bara en dag som tar slut på mig, det är flera dagar i rad utan vila, utan pauser som gör att jag tar slut. Då vill jag bara gömma mig, få vara ifred men det är inte möjligt, barnen finns där 24/7 och de drömmer, funderar, tjafsar, skrattar och vill leka. De dagar när energin är slut då släpper jag på rutinerna, tv-spel får spelas i flera timmar och Netflix visar barnprogram efter barnprogram. Jag sjunker in i mina tankar och slappnar av. Vissa dagar går bättre än andra.

Att vara hemma en hel dag skulle göra mig än mer frustrerad.

Idag har tröttheten ägt mig, jag har kämpat med mitt tålamod och när frågan kom om jag och barnen ville följa med ut i skogen sa jag JA. Att gå i naturen är skönt, jag slappnar av, det är bara ljudet från vinden i träden och kvistar som bryts när vi går framåt och letar efter de gula kantarellerna. Luften är fuktig, varm och fika i bagageluckan är utmärkt.

Just där, just då känner jag tacksamhet över att ha mina föräldrar som ordnar med fika och ägg smörgås till oss. Precis som min mormor och morfar gjorde när jag var liten. När regnskuren kom och total väta var ett faktum kunde jag inte mer än le. Sommar och regn är härligt 💧

Det händer spännande saker i livet just nu så det är inte konstigt att jag är trött och längtar efter tid för mig själv.

Dagens tre goda saker ⭐️

Jag är tacksam för naturen.

Jag är tacksam för mina föräldrar.

Jag är tacksam för min förmåga att utvecklas.

Vad är du tacksam för?

Kram 💗

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: