Hur påverkar detta mig?

Hej!

Det tar längre tid mellan inläggen, jag har fortfarande en massa att skriva och jag skriver. Det finns en massa ord, en mängd meningar och enormt många tankar. Det är bara det att jag tvekar. Vilken nytta ger det att jag skriver om mitt sätt att handskas med psykisk hälsa? Jag blir nervös och undrar vad människor pratar om. Kommer detta att vara till en nackdel för mitt yrkesliv? Jag har jag blivit uppmanad att skriva mer positivt om livet och visst har jag funderar på det. Samtidigt är livet inte en rak väg från födsel till död. Det är en massa snirkliga stigar och det kallas utveckling!

När jag tittar bakåt och ser vad som har hänt i mitt liv och med mig själv så ångrar jag det inte. Detta är jag och livet är inte lätt alla gånger. Ärlighet är viktigt för mig, att dölja hur jag mår känns dumt, det tar mer energi att dölja än att säga hur jag mår.

Jag har människor i mitt liv som är lugna, som litar på mig och som får mig att le. De betyder massor för mig.

Att möta nya utmaningar ger mig energi

Det är fortfarande svårt att veta var gränsen går när det är för roligt. För många av oss är speciella tillställningar utöver det vanliga arbetet energigivande och energitagande. För mig är det stor skillnad om jag umgås med människor jag känner och vill umgås med eller om jag umgås med människor jag inte känner och i nya miljöer. Jag kan inte slappna av på samma sätt i nya miljöer, jag är mer på min vakt och då behöver jag återhämtning på andra sätt än att bara sitta ner och andas 10 djupa andetag.

Vi återhämtar oss på olika sätt.

Just nu befinner jag mig i en position som ger mig energi och som tar energi. Nya platser, nya människor, nya intryck och nya skratt. Jag känner hur komfortzonen utökas. Jag bjuder på mig själv, jag pratar om delar av mitt liv, min framgång och min motgång.

Idag är en vilodag, idag ska jag ta en långdusch, känna de varma duschstrålarna mot min kropp som om jag stod i ett vattenfall. Dricka en kopp kaffe i solen (om den visar sig) gå en promenad och lyssna på fågelkvitter.

Jag är tacksam för att jag fått möjligheten att utmana mig själv.

Jag är tacksam för min familj som hjälper mig.

Jag är tacksam för att jag tar mig tid för reflektion och återhämtning.

❤️❤️❤️

Ha en bra dag!

PS jag ska tänka mer på att det är okej att bara vara längre stunder och då menar jag i mer än 10 min.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: