Jag är rädd

Hej!

Idag har jag varit med om något underligt, något provocerande och vet du jag gick inte i försvarsställning. Jag visste inte hur jag skulle förhålla mig till det som hände. Jag fick kalla fötter, pirr i benen, min andning blev ytlig och jag kunde inte riktigt sitta still, var det ångest? Nej en sorts oro, en rastlöshet för jag kunde inte fly från mina tankar. Jag visste inte var jag skulle placera armarna så det blev en sluten position genom att ha armarna i kors. Hjärnan gick på högvarv och känslorna kom en efter en.

När jag sedan skulle berätta det positiva jag upplevt av själva provokationen som skedde inom mig så började jag nästan gråta, jag vågade inte riktigt släppa efter för jag förstod inte varför jag skulle gråta just då.

Att slappna av

Har du träffat en person som fått dig att släppa garden på mindre än några timmar?

Jag har träffat en sådan person idag. En person som gjort sin inre resa och som vågar ställa de där frågorna som får mig att se i nya perspektiv. Frågor som utmanar min bubbla att vidga perspektivet och faktiskt förstå att jag äger min känsla.

Positiva och negativa relationer

Jag skulle lista människor som finns i min närhet och sedan sätta + & – för de relationer som ger energi och de som tar energi. Vet du, jag kunde inte skriva listan, för jag vet inte vad jag ska göra med resultatet, jag är rädd för att bli fri, att släppa tanken, acceptera och gå vidare. Vad säger det om mig?

Har du funderat på vilka människor du har i din omgivning och vad de faktiskt betyder för dig?

Jag kan göra något.

Vet du det är super läskigt att inse att jag faktiskt kan göra något åt det. Det så enkelt, det är bara att fråga och antingen får du ett ja eller ett nej och utan att lägga någon mer värdering på det fortsätter dagen.

Visst är det konstigt vad rädsla kan göra med oss. Att rädsla kan få mig att dra mig undan och söka felen istället för att se förståelsen och möta min egen känsla.

Jag är rädd för att bli utanför, att inte bli inkluderad.

Jag är rädd för att min kompetens inte duger.

Jag är rädd för att inte bli omtyckt.

Vad är du rädd för?

Kram Linda

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: