search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Hej!

Idag har jag varit med om något underligt, något provocerande och vet du jag gick inte i försvarsställning. Jag visste inte hur jag skulle förhålla mig till det som hände. Jag fick kalla fötter, pirr i benen, min andning blev ytlig och jag kunde inte riktigt sitta still, var det ångest? Nej en sorts oro, en rastlöshet för jag kunde inte fly från mina tankar. Jag visste inte var jag skulle placera armarna så det blev en sluten position genom att ha armarna i kors. Hjärnan gick på högvarv och känslorna kom en efter en.

När jag sedan skulle berätta det positiva jag upplevt av själva provokationen som skedde inom mig så började jag nästan gråta, jag vågade inte riktigt släppa efter för jag förstod inte varför jag skulle gråta just då.

Att slappna av

Har du träffat en person som fått dig att släppa garden på mindre än några timmar?

Jag har träffat en sådan person idag. En person som gjort sin inre resa och som vågar ställa de där frågorna som får mig att se i nya perspektiv. Frågor som utmanar min bubbla att vidga perspektivet och faktiskt förstå att jag äger min känsla.

Positiva och negativa relationer

Jag skulle lista människor som finns i min närhet och sedan sätta + & – för de relationer som ger energi och de som tar energi. Vet du, jag kunde inte skriva listan, för jag vet inte vad jag ska göra med resultatet, jag är rädd för att bli fri, att släppa tanken, acceptera och gå vidare. Vad säger det om mig?

Har du funderat på vilka människor du har i din omgivning och vad de faktiskt betyder för dig?

Jag kan göra något.

Vet du det är super läskigt att inse att jag faktiskt kan göra något åt det. Det så enkelt, det är bara att fråga och antingen får du ett ja eller ett nej och utan att lägga någon mer värdering på det fortsätter dagen.

Visst är det konstigt vad rädsla kan göra med oss. Att rädsla kan få mig att dra mig undan och söka felen istället för att se förståelsen och möta min egen känsla.

Jag är rädd för att bli utanför, att inte bli inkluderad.

Jag är rädd för att min kompetens inte duger.

Jag är rädd för att inte bli omtyckt.

Vad är du rädd för?

Kram Linda

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: