Wow, med lätthet tog jag mig an uppgiften

Idag vaknade jag med en lätthet i kroppen. Ingen trötthet och plötsligt var träningskläderna på. Frukosten intagen, ena sonen följde med och så drog vi ut på min första lunk. Sonen är vältränad så för han blev det en lätt uppvärmning på 3 km. Precis som sin pappa sprang han och pratade bredvid mig med lätthet.

Med lätta steg lunkade och promenerade jag 3 km. Tanken var att springa 2 min och gå 2 min tre gånger. Delar med mig av mitt första lunk:

5 min promenad (uppvärmning)

2 min jogg

2 min snabb gång

2 min jogg

2 min snabb gång

2 min jogg

4 min snabb gång

1 min jogg i lätt uppför

3 min jogg och jag var hemma

Jag hade en genomsnittstid på 7:30 så tempot var bra. Det är alltid svårare att fuska när man har någon med sig. Väl hemma körde jag 15 min styrka efter en stunds vila. Sonen drog iväg på ett pass med rullskidor. Lördagar får bli min lunkar dag from nu.

Lördagsfys före lördagsmys 😉

Tänk att har så stora barn att jag kan träna med dem och att jag blir ifrånsprungen. Igår gick jag en kvällspromenad med andra sonen. Tacksam för min familj, för möjligheten att kunna träna och för att sitta på trappen en stund och bara njuta. Vilka är dina tre bra saker för dagen?

Jag ska köra en stunds vila och sedan blir det många timmar i källaren. Idag ska jag spackla och förhoppningsvis måla till kvällen.

Ha en bra dag!

Kram 🤗

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: