De små stunderna ger mig energi

Hon somnar på min axel, han sitter på sängkanten och pratar om dagen. Vi lyssnar och samtalar, de små stunderna är guld värda i en vardag med utmaningar. Jag är trött, arbetet kräver och jag måste träna på good enough, det är inte nu jag ska skapa mitt egna undervisningsmaterial. Nu ska jag planera undervisning för de som är klassrummet samt ordna för undervisning hemma där eleven ska klara sig själv, att räkna med föräldrars hjälp är inte alltid lösningen. Jag möter oro hos vuxna, hos barn och hos mig själv. Det är som om varje dag innehåller en mängd olika känslor, lugn, oro, skratt, otålighet, glädje och stress. Stressnivån är högre så klart, skrollar på Instagram hittar en uppmaning i 3 delar:

1 Spänner du käkarna

2 Är du avslappnad i axlarna?

3 Hur andas du? Ytligt i bröstet eller ner i magen?

Bara att jag läser texten känner jag spänningen i käkarna så jag öppnar munnen lite, släpper ner hakan. Jag gör hen cirkel med axlarna och sträcker armarna och så släpper jag ner axlarna och slappnar av i händerna. Jag fokuserar på andningen och tar ett djupt andetag där jag följer luften in i minen ner i halsen ut i lungorna och ända ner i magen. Håller andan en liten stund, andas ut och upprepar tre gånger.

Vilken skillnad! Prova du också. Känner du någon skillnad?

Det är de små stunderna som att barnen sitter med oss och pratar, det går inte att planera dessa samtal, de dyker upp lite här och där och de är guld värda och jag känner tacksamhet för dem ❤️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: