Inget är som det ska

Tidig morgon, vaknar av mig själv, täppt i näsan, sätter mig upp, tar telefonen 05:40 googlar runt på symtom. En timme senare börjar jag snörvla och hosta. Stannar hemma. Ringer jobbet skickar mejl till 6 stycken för i dagens läge vet man inte vem som är på jobbet och inte.

Skickar med en planering, någon sorts struktur för dagen. Det löser sig men åndå kommer det dåliga samvetet. Ingen arbetsplats är som vanligt. Många kan jobba hemifrån och har digitala möten. Det fungerar inte för mig och min arbetsplats just nu. Gör mig två goda lyxmackor och en stor kopp te. På förmiddagen sitter jag en stund ute på verandan och njuter av solens strålar. Parkeringen nedanför huset sopas och bassängerna på utomhusbadet är fyllda och övertäckta, redo att öppnas redan i mitten av maj.

Jag upplever ångest och fram till lunch håller den i sig, en stund efter att jag börjat äta kommer energin tillbaka, jag kan fokusera på en sak i taget, blicken kan vila på en punkt och inte flacka fram och tillbaka. Jag har funderat ett tag på ångest och lågt blodsocker, kan det finnas ett samband? Någon som vet?

Jag är trött, energin tog slut, tittar ut genom fönstret och ser den blåa himlen. Det är vindstilla och solen värmer genom fönsterrutan. Jag tittar ifatt avsnitten på serien Outlander. Har svårt att komma in i serien, är rastlös. Testar några yoga övningar och är glad att jag är själv, kroppen stretar emot, känner mig inte ett dugg graciös.

På kvällen när jag gör min rutinmässiga online sökning om Covid-19 läser jag att Adam Alsing har avlidit i sviterna av coronaviruset. Det stockar sig i halsen, får ingen luft och för en kort stund blir jag som förlamad. Det kan inte vara sant. I flera år har Adam funnits i mina öron varje vecka genom podden Adam&Co men idag kom inget avsnitt. Om jag känner såhär hur känner inte Adams familj och nära vänner. Du kommer att vara saknad Adam, ditt skratt, din klokhet och kunskap har förgyllt min podstund varje vecka. Tack ❤️

Denna händelse är mer påtaglig än andra och mina tankar går direkt till min familj. Ringer mamma och pratar lite, vi har inte umgåtts sedan februari. Jag älskar min familj! ❤️❤️❤️

Ta hand om varandra ❤️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: