Kärlek till jaget via yinyoga

Igår kväll var jag på 90 min yinyoga. Det är en lugn form av yoga med fokus på rörelse och smidighet. I yinyoga håller jag varje position i 3-5 min eller ett visst antal andetag tex 10 andetag. Det finns en viss intensitet i dessa övningar, vissa har mer och andra övningar mindre.

Tanken är att jag ska kunna slappna av i övningen med hjälp av andningen men ibland spänner jag käkarna eller fingrarna för att jag inte mäktar med att slappna av i den spänning som uppstår i vissa muskler. Höften är ett sådant område och framförallt vänster sida.

Passet hade fokus på kärlek, kärlek till mig och till mina höfter, rygg, nacke och axlar. I slutet på passet gick vi in i avslappning och lyssnade på en text om kärlek till mig själv, kärlek från andra till mig och kärlek från mig till andra.

Jag fastnade i tanken om när jag kände mig älskad senast? Jag höll mig kvar vid den tanken och började leta i mitt minne på situationer med kärlek. Efter ett tag gick tanken vidare och jag började fundera på hur jag visar kärlek?

Vad är kärlek? Kan kärlek hålla hela livet?

Vad är skillnad mellan kärlek, passion, åtrå och lust?

Vilken spännande och läskig kväll jag hade i min tanke. Kom ihåg att ingen vet vad du tänker. I tanken är allt fritt.

Ser fram emot nästa pass med yoga 🧘‍♀️ ✨🧘‍♀️❤️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

2 reaktioner till “Kärlek till jaget via yinyoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: