Nu rockar vi denna onsdag!

Väcks kl 6 av Elin som börjar krypa runt i bäddsoffan som vi delar hemma hos mamma och pappa. Jag hade ställt larmet på kl 7. Tänk att en ynka timme kan göra så mycket. Det är stor skillnad på att gå upp kl 6 istället för kl 7. Tror du jag gick upp?

Nej inte chans, jag ligger kvar i mörkret och myser med Elin. Hon kryper nära, ska ligga på armen och dela täcke, åh vad jag älskar att gosa med henne. Försöker njuta så mycket som möjligt för vem vet hur länge hon vill mysa. 🥰

Tränade igår tisdag och kroppen värker inte alls idag. Har en trötthet i kroppen som inte går att beskriva. Egentligen inte så konstigt men jag är tacksam över att jag jobbar 60% och inte behöver lämna barn på förskolan och vara på jobbet innan 8. Vet inte om det hade varit möjligt att lägga till så intensiv träning på vardagarna annars. Det är skönt att träna, att bli trött i kroppen och känna hur musklerna anstränger sig vid varje övning. Jag ogillar fortfarande burpees. Se bild nedan.

Bilden är lånad från sporthälsa.se

Jag vet att det är en bra övning men….för varje gång denna övning dyker upp så frustar jag. Någon ”smartis” säger den är toppen det blir bättre. Eller hur tänker jag. Personen har rätt men den är fortfarande obekväm och jag gör hellre marklyft eller sumo squat.

Nu rockar vi denna måndag!!

Möts av en stark sol och klar himmel påväg till förskolan.
Lämnar E på förskolan
Startar arbetsdagen med att hämta en kaffe i personalrummet och sedan vidare ut som rastvakt

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

3 reaktioner till “Nu rockar vi denna onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: