Påväg norrut

Älven är spegelblank, stora områden av tunn is dyker upp desto längre norrut vi åker. winter is coming. Temperaturen ligger runt 0 grader, molnen hopar sig och kommer närmare. Snart är jag där i miljön som jag längtar efter. När jag ser de snöklädda fjälltopparna kommer pirret och jag längtar tills jag får vara där på fjället.

Det är något magiskt och fridfullt över de höga topparna och djupa dalarna. De mäktiga vidderna som ger mig lugn. Jag tycker verkligen om fjällen.

Tröttheten finns i kroppen, stressen börjar försvinna för visst är det ett kaos innan vi kommer iväg. Bilen ska packas, extra kontroller göras så vi har med det vi behöver, skidor, stavar, pjäxor, vantar, mössor och kläder. Vi har hela dagen på oss men jag kan inte slappna av förränta bilen är packad och alla grejer gjorda. Visst blir jag bättre men vanan att få allt iordning snabbt finns där. 10000 steg har jag fått ihop fastän jag har haft 5 timmar i bilen.

Vi svänger höger igen och kör de sista kilometrarna till lägenheten vi hyrt. Det glesnar mellan träden och ljuset från lamporna på skidstadion lyser upp himlen. Så har jag blivit en sådan där skidförälder som kommer att stå efter spåren och heja på barnen. Försöka finna ro i stunden och inte gripas tag av konflikterna som komma skall när det tävlas om styrka och teknik i spåren.

Nu är vi här, i fjällen hela familjen med vänner. Ser fram emot morgondagen ✨

Jag önskar er en skön helg!

/Linda

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: