Kan jag verkligen finna balans?

Satt en stund på sängen runt fyra tiden idag. Solen hade passerat vårt sovrumsfönster men strålarna lyste fortfarande in. Det var så stilla, så lugnt och skönt. Kröp ner under täcket med understället på och efter 5 timmar utomhus i det fina och kyliga väder var detta det rätta sättet att värma kroppen på. (Läs någon annan han före till badkaret och låste dörren, attans)

Det är härligt att vara utomhus men ändå har jag ett stort motstånd inom mig. Det tar emot att gå ut. Jag behöver aktivering för att fina lugnet och lugnet behövs för att bygga energi så att jag orkar mer.

Jag upplever en förnimmelse av balans.

Jag fick en lång stund för mig själv att bara sitta och titta på den fantastisk fina eftermiddags himlen. Plötsligt är huvudet tomt, jag känner en lätthet i kroppen och börjar fundera över när jag kunde vara så avslappnad och närvarande sist. Jag hade en liknande känsla här om dagen när jag var själv hemma och skulle iväg till jobbet. För en liten stund reflekterade jag över den lugna känslan som fanns i min kropp. En känsla som jag inte upplevt på länge mer än 2 år. Något händer, kan det vara så att jag börjar hitta någon sorts balans i livet som gör att jag kan slappna av fastän det är stökigt i hallen, tvättstuga är fylld av väntande tvätt och middagen är inte planerad.

Det är inte hela världen om det är lite stökigt, världen går inte under för att jag inte har handlat idag, det tar bara på mina krafter att åka en sväng till affären efter jobbet. En tallrik yoghurt och äggsmörgås fungerar bra till middag när orken tryter. Vi är fem personer i familjen och det är inte självklart att jag ska hålla ordning på allt. Kanske var det så från början för att jag tog mig an den rollen och jag har inte hört en människa säga ge mig mer ansvar frivilligt. Alla i familjen kan hjälpas åt. Mannen fixade middag med hjälp av barnen och jag kom till dukat bord.

Väntar just nu på att duschen ska bli ledig så jag tänker prokrastinerar lite till och njuta av tystnaden som lagt sig i huset. Det är härligt att njuta av tystnaden i mitt egna hem. Tänk att jag har så mycket närvaro att jag uppmärksammar min egna stund, det är bra gjort av mig.

Dagens lärdom: var ute mycket, effekt – lugnet, tystnaden som kommer efter aktivering ✅

Hoppas du har haft en bra dag och funnit tid för återhämtning? 🧡

Trevlig lördagskväll! ⭐️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: