search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Det är också i denna gång som jag vänt om och gått till klassrummet igen för att panikångesten fått grepp om mig och istället för att förklara och med största sannolikhet fått stöd har jag gömt mig. För tänk om jag är svag för att jag visar mina känslor, att jag gråter och egentligen inte orkar mer, inte just nu. För vem skulle vilja ta ansvar för mina tårar, snarare en belastning än en tillgång. För vem vill ha en instabil ”jävel” som har åsikter baserad på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Det är poetiskt att plocka fram två kartonger som representerar mitt lärarliv, det blev mitt lilla avslut och samtidigt en början på något nytt. När den ena dörren stängs, så öppnas möjligheter för att glänta på nya dörrar och kika in. Det är så sjuk jävla poetiskt!!!! 🥰

Trevlig helg gott folk!!

Skål 🥂

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: