Kan känslor omvandlas till energi?

I tystnad med musik i öronen bytte jag om till träningskläder för att gå ut på promenad med bara mig själv och musiken.

Ute fläktar det skönt, trotts en natt med dålig sömn är stegen pigga. Jag går uppför backen korsar huvudleden och tar vänster och sedan höger för att ta höger igen. In på grusvägen upp i skogen bakom folketshus och målet är gymmet. 1 övning ska jag göra. Min favoritövning marklyft.

Var länge sedan nu, promenaden är uppvärmningen så jag kan gå direkt till marklyftsplatsen. Stång 20 kg 5 reps, ökar med 10 kg 5 reps, ökar med 20 kg känner mig stark. 5 reps * 4 set. Klart.

Går ut i friska luften och fortsätter min promenad som spontat går över till några lunkande steg och där har jag gjort min första kilometer lufs för i år.

Kan inte förklara men idag har jag haft en sorg i kroppen, tårarna har tryckt på men inte kommit ut. Vet att mina tankar spelar roll och funderar mycket på intuition och fantasi. Är det på riktigt eller är det tankarna som spinner iväg på tänk om…

Musiken i öronen har följt min sinnesstämning och det har gjort att stresskänslan inte fått plats men ändå har en massa energi byggts upp i min kropp och jag har gjort det som passar mig just nu.

Sitter på en pall i trädgården och låter gränsen mellan intuition och fantasin vara luddiga ett tag till medan jag lyssnar på ”Catch me if you can” en låt jag hör för första gången.

Vad har du för favorit låt som får dig lättare i sinnet?

Tills vi hörs igen! 💖

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: