Vad jag gjorde för mitt framtida jag, idag?

Vad gjorde jag idag som mitt framtida jag känner stolthet för?

Vilken tuff och utmanande fråga, var det den där extra skeden mandelsmör som strävt satt sig i halsen och jag fick harkla en stund eller var det den där stunden då jag hade fokus på barnen, då vi först cyklade i skogen och sedan promenerade tillsammans i skogen med matsäck ordnat av 4 åringen.

Eller var det att jag klarade av tre ångestattacker under dagen?

Frågan är så viktig för ibland kan det hända att jag inte tycker att jag åstadkommit något under dagen men här handlar det mer om vilket förhållningssätt jag har att se på min dag.

Jag kämpar just nu med att hitta lugnet och styrkan i mig. Jag har lätt för att komma i negativa tankar om mig själv, mitt sätt att vara och göra. Till stor del beror det på att jag är förkyld och har varit förkyld i snart 14 dagar. Hostan kommer framförallt på morgonen men dyker upp lite då och då. Snuvan är betydligt bättre men så blir jag täppt i näsan och så känner jag att andningen blir jobbigare. Logisk som jag är så samlar min tankeverksamhet ihop allt jag läst om Covid-19 och så är jag helt körd. Tanken snurrar på och ångesten är ett faktum. Att andas igenom en ångestattack är inte lätt när jag är täppt i näsan så jag ringde psykologen och fick nya verktyg att prova. Det är inte lätt men jag försöker och tror mig hitta rätt, att låta ångesten komma och försöka vara i den tills den går över. Det jobbiga är att ibland sitter den i över tid, inte bara 15 min utan närmare 40 min – 1 timme.

Kanske är det detta jag ska ta med mig in i framtiden och känna stolthet över. Att jag tar ansvar för min ångest och försöker finna en lösning på den.

Den som ställde frågan kanske tänkte något helt annat, att de baserade frågan på prestation och karriär men jag tror att det behöver börja på en basal nivå för att lyckas i det långa loppet.

Vad gjorde du idag som ditt framtida jag känner stolthet för?

Kvällens kluring,

Ha det gött!

Kram 🤗

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: