Att ha en superkraft

Jag har en superkraft. En superkraft som gör att jag är jag. Jag kan inte allt, jag vill inte veta allt, jag är nyfiken, jag vill veta mycket och jag kan mycket. Det jag kan allra bäst, det är att vara mig. Vem f*n är jag?

Ibland är jag helt on track, livet känns bra, barnens skratt ger mig energi, jag har tålamod att möta syskonbråken med ett lugn. Om tillfället ges har jag sex mitt på blanka dagen. (som om det skulle hända med tre barn i huset, en man som jobbar och jag med för den delen)

Ibland vill jag bara inte vara med. Jag vill inte höra bråken, jag vill inte leka, jag vill inte laga mat, jag vill sätta på mig skorna, gå ut genom dörren och känna mig fri att föra det jag vill men jag gör det inte. För jag är en del av familjen och mina barn behöver mat och jag mår dåligt av att ha det stökigt. Vissa dagar står jag bara ut helt enkelt.

Ibland orkar jag inte, då låter jag disken vara, beställer pizza och låter barnen hämta. Spela tv-spel ni, jag sitter/ligger här och främst stör mig inte. Du vill ha en kaka, ja ta tre!

Jag håller ihop för det mesta, ibland är jag klok och lyfter på ventilen, andra gånger glömmer jag det, pushar lite till och sedan finns ingen stubin kvar, irritationen är ett faktum och smällen kommer. Det logiska resonemanget har åkt på semester för jag har inte tagit hand om mig själv.

Min superkraft tar över och ger mig lite mer energi så att jag förstår att det där är signalen nu är det dags att varva ner, ta en stund för mig själv och se hur jag kan planera om, strukturera upp min dag och faktiskt se att det jag gör räcker för idag.

Jag duger, jag är bra, jag har en superkraft, den superkraften är jag.

❤️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: