search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Jag har en superkraft. En superkraft som gör att jag är jag. Jag kan inte allt, jag vill inte veta allt, jag är nyfiken, jag vill veta mycket och jag kan mycket. Det jag kan allra bäst, det är att vara mig. Vem f*n är jag?

Ibland är jag helt on track, livet känns bra, barnens skratt ger mig energi, jag har tålamod att möta syskonbråken med ett lugn. Om tillfället ges har jag sex mitt på blanka dagen. (som om det skulle hända med tre barn i huset, en man som jobbar och jag med för den delen)

Ibland vill jag bara inte vara med. Jag vill inte höra bråken, jag vill inte leka, jag vill inte laga mat, jag vill sätta på mig skorna, gå ut genom dörren och känna mig fri att föra det jag vill men jag gör det inte. För jag är en del av familjen och mina barn behöver mat och jag mår dåligt av att ha det stökigt. Vissa dagar står jag bara ut helt enkelt.

Ibland orkar jag inte, då låter jag disken vara, beställer pizza och låter barnen hämta. Spela tv-spel ni, jag sitter/ligger här och främst stör mig inte. Du vill ha en kaka, ja ta tre!

Jag håller ihop för det mesta, ibland är jag klok och lyfter på ventilen, andra gånger glömmer jag det, pushar lite till och sedan finns ingen stubin kvar, irritationen är ett faktum och smällen kommer. Det logiska resonemanget har åkt på semester för jag har inte tagit hand om mig själv.

Min superkraft tar över och ger mig lite mer energi så att jag förstår att det där är signalen nu är det dags att varva ner, ta en stund för mig själv och se hur jag kan planera om, strukturera upp min dag och faktiskt se att det jag gör räcker för idag.

Jag duger, jag är bra, jag har en superkraft, den superkraften är jag.

❤️

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: