Påväg norrut

Jag sitter på ett tåg påväg till Uppsala för byte vidare norrut. Det är lugnt och tyst. Ett lätt sus utifrån höres när tåget far fram. En dörr öppnas och stängs, vid en skarp sväng åker en resväska ner på golvet, det plingar till i en telefon och konduktören röst bryter tystnaden då det är dax för nästa stopp, Sala, Sala nästa.

Jag tittar ut genom fönsterrutan på naturen som far förbi, vattendrag och något enstaka hus syns bland alla träden. Jag slås av att det fortfarande är ljust ute och klockan är runt 17. Välkommen ljuset som jag har längtat.

Mitt emot mig sitter min 4 åring och spelar spel. Hon tittar upp då och då och reflekterar över omgivningen.

Två timmar senare har vi gjort sista bytet och är på tåget som ska ta oss till slutdestination Bollnäs. Tittar ut genom fönstret och ser min spegelbild, det är mörk ute. Inte ett ljus syns, är vi verkligen på rätt väg?

Vad gör man i Bollnäs?

Nog finns oron där, jag är själv med mitt barn, jag har fullaste ansvar och med en intensiv helg och vecka i bagage är mina tankar både högt och lågt. Energin har inte fyllts på som den ska denna vecka. Kan iaf berätta att vi har testat två olika tågtoaletter för nog blir barnet kissnödig så fort vi gått på tåget. En riktig utmaning och jag känner mig sugen på att åka tåg långt, själv.

Vilken utmaning har du haft denna vecka?

Önskar dig en trevlig helg! ⭐️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: