Vabruari kom tidigt i år

Vilken vecka…börjar med att jag är sjuk. Magen är svullen och känns som om jag skulle kunna sticka hål på den med en nål och luften skulle pysa ur. Ingen aktivitet i magen den står stilla, känner ingen hunger men äter en god smörgås med avokado och kalkon på. Efter känns det som om jag inte kan andas ligger raklång på sängen och försöker andas igenom den obehagliga känslan. Det släpper efter någon timme. Dricker mycket vatten och känner mig piggare efter lunch. Meddelar jobbet att jag kommer på tisdag.

Åker på yin yoga och mitt i passet känner jag hur det börjar röra sig i magen och jag kan slappna av bättre. På tisdag morgon börjar vi om igen…med stor vånda och besvikelse ringer till jobbet, jag är hemma idag. Ingen Crossfit på kvällen och jag tappar orken lite.

Jag vill att goda rutiner ska hålla i sig och jag vill ha de fasta rutinerna när det gäller träning för det är lättare att komma iväg än om jag inte har några bestämda tider då finns det annat som jag väljer, typ hemmets uppgifter *suck*

Tillbaka på jobbet i onsdags, de ringer från förskolan, Elin har feber. Kul att träffa kollegorna men det är bara att packa ihop och åka till förskolan där jag möta av en hängig liten tjej som inte alls är som hon brukar.

Efter en natt med många vakna stunder sitter jag nu i soffan med Elin som ligger bredvid mig. Jag känner mig förvirrad och yr. Någon hade ätit upp Elins bröd så det blev en sväng till affären för jag vill att hon ska äta lite så hon är helt loj. Tar inte fram glassen direkt. Det här med att vara själv med sjuka barn är en utmaning när jag inte kan lämna henne själv hemma. Jag kände mig sjukt effektiv in och ut på en femma. När jag packar i bilen ser jag mig själv i fönstret:

”Sliten morsa med flottigt hår, vinterstövlar på yogapants och ett barn som ser helt utslaget ut i kundvagnen. High 10 på den 🖐🤚”

Får ett fint meddelande från en vän som också är hemma med sjukt barn och känner mig inte helt ensam längre 💕

Tänker vad ska denna vecka ge mig för lärdomar??

Jag är tacksam för bilen, vi kom smidigt till affären. Tacksam för att jag tjänar pengar och kan handla mat. Tacksam att få vara nära mitt barn, mysa och vara närvarande.

Det finns en viss ängslan över ett sjukt barn som gråter för minsta lilla, vill inte äta eller dricka Jag klarar det. Jag åkte till affären utan ångestpåslag och tog det lugnt. Detta är livet och jag är inte en sämre människa för att jag tar hand om mina barn och har min familj i fokus ibland.

Jag känner ansvar till mitt arbete och jag blir en bättre person om jag kan vara mer avslappnad och mer närvarande i nuet istället för att låta mitt konsekventa tänkande ta överhand. Att kombinera arbete och familjeliv är något de flesta kämpar med och med förståelse och ödmjukhet skapar vi ett bättre mående hos oss alla. Det jag behöver lära mig är att prioritera, vad behöver jag för att må bra och vad kan jag göra senare?

Ja detta blev en sammanfattning av flera dagar, tack för att du läste. Vilka lärdomar drar du av din vecka?

Ha det gott! 🤗

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

2 reaktioner till “Vabruari kom tidigt i år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: