Jag har utmanat mina demoner

Idag har jag mött mina demoner och framförallt ångesten som legat på lur hela dagen. Kanske beror det på min impulsivitet att göra slag i tanken. Packade nämligen med mig familjen och drog till Idre över helgen. Kommer ett inlägg om det snart. Kanske beror det på den fysiska utmaning jag utsatt mig för. Troligen beror det på båda samt att arbetet är utmanande just nu och att jag har svårt att slappna av, inre stress kallas det.

Ångesten försvann efter en tidig middag för att få ordning på allas aktiviteter och humör. Packade väskan och drog iväg på en nybörjarkurs i crossfit. Oh lala, kippade efter andan ett antal gånger under passet för att jag utmanade mig. Känns riktigt bra att få lära sig från början, för det är ett helt nytt språk. Jag tror jag gillar crossfit. Jag vet att jag gillar det frågan är bara hur jag reagerar på denna intensiva aktivitet. Efterdyningarna är olika och svåra att förutse så jag får helt enkelt skapa förutsättningar för mig att möta den eventuella trötthet som kommer. Fyller på med energi

Orkar inte berätta mer just nu för min hjärna haltar lite, finner inte riktigt de ord jag vill skriva. Planerar att skriva ett inlägg om varför denna utmaning är ett mega stort kliv för mig och som för andra är ett litet steg, inget märkvärdigt.

Undrar hur kroppen kommer att kännas imorgon, för den värker redan nu.

A smal step fore some, are a giant leap for me.

Har du någon utmaning som gör att du behöver möta dina demoner och utvecklas som människa?

Ha det gott!

Kram

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

En tanke på “Jag har utmanat mina demoner

  1. Lycka till med utmaningarna. Jag ska försöka ta mej en rejäl promenad varje dag, gillar att röra på mej utomhus, och man mår så mycket bättre av att röra på sej oxå, all slags motion och frisk luft är bra för kropp och själ.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: