2020 – det första inlägget

Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända

eller

Vi är vakna, vi har ingen vuxentid och vi är frustrerade.

Jag och min familj har förskjutit våra sovtider under en vecka. Somnat sent framåt midnatt och vaknat sent ca 9:30-10:00. Det är nu när vi ska få ordning på tiderna igen som det blir utmanande.

Den intensiva julveckan har följts av en vecka med lite lugnare tempo. En dag har jag slappat annars har jag försökt få ordning i kaoset som renoveringen medför samt den uteblivna snön. Vi hade planerat att åka mycket längdskidor hemma under lovet, eftersom det var så bra skidmöjligheter förra året vid denna tid. vilket visade sig vara en miss. Med ljus och lykta har jag sökt efter olika prisvärda boende uppe i fjällen men utan framgång. Fick napp på PW hotell i Idre, 17000 kr för Tors-sön, not my cup of money.

Så vi har haft en långledigheten med fokus på att umgås och överleva mentalt. Vi har åkt skridskor och jag har åkt skate för första gången i min karriär med längdskidor och känner att det är min grej. Effekten av att svar hemma och slappa (släppa på rutinerna) är att dygnet förskjuts en del.

En nattning som innan jul tog 10-40 min är nu inne på tvåskift där jag och maken turas om. Idag tog det 1,5 h men nu sover den lilla. Kvar är det stora barnen, hur får vi egentid när de stora barnen är uppe länge? Det är helt galet vad den egna tiden har krympt med tiden.

Tidigare hade jag någon timme på kvällen för mig själv som jag har kunnat landa och umgåtts med maken ifred. Inte denna semester. Tänker ändå passa på att ge mig och maken en eloge som inte blev oense förrän på den 12 lediga dagen, energin tog helt enkelt slut.

Jag börjar 2020 med ledighet tillsammans med familjen. Vi äter gott, spelar sällskapsspel, tv-spel, besökt biografen och umgåtts med vänner. Ett familjeliv är så komplext och snart är det åter tillbaka till vardagen och försöka skapa en enkelhet som gör att jag mår bra och att min familj mår bra.

Hur startade ditt 2020?

Tack för mig!

Önskar dig en trevlig helg! ✨

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: