En stund här på jorden

Jag kämpar med mina demoner,

jag håller mörkret borta,

känner stunder av ensamhet,

söker en mening,

finner stunder av glädje, känner en frihet som jag inte upplevt på länge.

Jag vet att bara jag kan skapa min hälsa, min glädje, mina mål och drömmar.

Det finns såklart ett men, ett STORT men och det är att oavsett hur mycket jag kämpar så vet jag att jag inte hade kommit dit där jag är idag om jag inte hade haft min klick av familj och vänner. Att våga säga att detta är jobbigt, jag vet inte om jag klarar det, att fråga om du kan följa med för jag finner inte modet själv idag, bli bjuden på middag eller bara få följa med på en promenad.

Ensam är inte alltid starkast, tillsammans är vi starka.

Det är underbart att veta att man är älskad, saknad och uppskattad. Det handlar inte om många, här är kvalitet viktigare än kvantitet, trygghet kommer först, vem är min vän, är jag din vän?

Det syns sällan utanpå när det stormar inuti så tack för att ni inte dömmer, tack för ert leende, tack för att ni tror på mig, tack för att jag får vara med, får var en del av ert liv.

Det här är mitt liv – en stund här på jorden.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: