Tacksam för utveckling

Jag har kommit långt, varje dag reflekterar jag över hur det var för ett år sedan. Det är mycket kvar att lära och förstå. Jag går på nitar hela tiden för jag vill så mycket.

För ett år sedan var jag ett vrak. Min kropp var så uppe i varv att den inte visste hur den skulle slappna av. Det var en ständig kamp mellan oro och ångest. Hjärtklappning, spända axlar och en känsla av att inte kunna andas. Jag skämdes över mitt mående, jag ville vara ”normal” jag ville känna mig behövd och önskad. Det var jag oxå men jag förstod det inte. Mina närmaste märkte att det var inte jag, det var inte vanliga Linda.

Denna sommar har varit annorlunda. Så en dag på semestern var jag på ett nytt badställe, åt lunch på en ny uteservering och gick på spontan middag. Det var en härlig dag, en sådan dag som ger energi.

Självklart var det som det är i vår familj att det tar sin tid att komma iväg och en morgon utan bråk är en underlig morgon hos oss. För tänk om den inte petat på den eller den inte flinat så där då hade det inte dundrats nedför trappen eller jagats runt huset.

För ett år sedan låg jag i sängen och inte visste hur jag skulle komma ur den. Kroppen började skaka när vi satt tillsammans för att äta frukost. Jag lärde mig att vänta på att allt bråk skulle bli ordnat för annars fick jag ett utbrott, började gråta eller bara stod där och undrade vad var det vi skulle göra. Bråken var färre, för barnen förstod allt är inte som det ska. Älskade barn ❤️

Denna dag kunde jag släppa kontrollen, ingen matsäck med till badet bara lite fika. Lunchen åt vi på pizzerian för det var inte idag jag tänkte bli nitisk och räkna kalorier. Jag har inte gjort det de senaste fem veckorna så varför börja denna dag.

Jag har kommit en bra bit, jag är tacksam över att jag kan delta i ett samtal och förstå och bidra med ord som hör till sammanhanget. Tacksam för att mitt ord betyder.

Jag är tacksam för att det finns vänner i min omgivning som får mig att våga vara med och som bjuder in till skratt.

Jag är tacksam för att jag får vara med och se våra barn leka med sina vänner.

Jag är tacksam för att du frågar om vi ska ses. Det värmer, det betyder något.

Jag är tacksam för att du förstår om det inte blir som det var tänkt.

Jag är tacksam för min familj ❤️

Vad är du tacksam för?

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

En tanke på “Tacksam för utveckling

  1. Jag är tacksam för att du är en av mina vänner 👍❤. Vad duktig du är att uttrycka dig i skrift. Jag blir sugen att blogga igen oxå men jag vet ju hur jag är. Två dagar sen vet jag inte vad jag ska skriva meta..

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: