Träningen härlig sommarvärme 1/30

1 juni 2020 är den första sommarmånaden och i år på en måndag. Som upplagt för att påbörja något nytt. I min plan hade jag tänkt springa en tur runt Eskiln men planerna blev andra. Jag följde med sonen på rullskidsträning istället.

Det skadar inte att testa och när jag packade in grejerna i bilen var jag fortfarande inte riktigt säker om jag skulle göra det, åka rullskidor.

Väl där på samlingen satte jag på mig grejerna och tänkte att jag gör det jag kan. Jag håller mig i bakre delen av ledet så är jag inte ivägen för någon. Jag är så nöjd efter dagens pass, även under passet kände jag att detta var kul, jag vill vara med igen. Värmen var tuff och stundvis var munnen riktigt torr men jag drack bra under dagen och kanske var det en framgångsfaktor för att jag orkade hela passet.

Samtidigt tänker jag att jag har under en längre tid hittat ursäkter/förklaringar till varför jag inte genomfört träningspass som är tuffare och mer utmanade. Jag har sänkt min nivå och i tanken tryckt ner mig så jag har tappat tron på min förmåga. Jag kan, jag gör mitt bästa och känns det inte bra då gör jag något annat. Idag kändes det riktigt bra.

Min träningsplan för juni månad är att träna varje dag. Minst 1,6 km jogga eller 30 min annan fysisk träning. 1/30 träningspass gjorda denna månad.

Hur tänker du kring träning? Vad har du för mål?

Tack för att du läste, önskar dig en fin kväll 🌸

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: