Nya rutiner och jag är morgontrött.

Vilken vecka jag har haft! Har jobbat heltid denna vecka och med en förkylning som håller sig fast var de första tre dagarna slitsamma. Huvudvärken började komma efter lunch och Alvedon var min räddning de två första dagarna sedan blev det en god saftigt nybakad bulle på onsdagen. Mjölk och bulle är min första kur att bota huvudvärk.

Det har varit en skön känsla att gå till jobbet, ljuset tidigt på morgonen och fågelkvittret får mig att le. Att det också är ljust när jag gått hem har varit toppen även om jag har varit riktigt trött.

Idag fredag vaknade jag till blå himmel och sol. En perfekt dag att spendera på IP med eleverna och åka skridskor. 11000 steg gav denna arbetsdag mig, vilken förmån även om frisk luft gör mig trött. Sov en stund på soffan under eftermiddagen, en skön härlig stund. Är fortfarande trött så det blir en tidig kväll för att återhämta mig och kunna njuta av mitt kommande sportlov, först några dagar plugg för att komma ifatt sedan tar vi ledigt, jag och barnen.

Något jag har upptäckt denna vecka är att jag är riktigt morgontrött. Eftersom jag tidigare har börjat 9:30 så har mina mornar varit lugnare. Nu ska jag in nya rutiner och det rubbar hela familjens rutiner och vi har klarat det över förväntan. Till nästa vecka ska jag se till att ha en tydlig veckoplanering gällande maten så att hela familjen blir inblandad. Det ska inte stå och falla med mig på vad det blir till middag. Nya rutiner nya utmaningar. Jag väljer att lära mig av mina upplevelser för det är först då jag utvecklas och kan skapa möjligheter för mig att må bra.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

2 reaktioner till “Nya rutiner och jag är morgontrött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: