Nya upplevelser med tonåringar i huset

Yrsel, varje steg och varje böjning, kroppen skriker motstånd när jag börjar plocka undan kaoset som uppstått på en vecka. Jag har släppt henne fritt, hon har fått vara sitt kreativa jag och flyttat från aktivitet till aktivitet allt för att hon ska må bra. Jag längtar till den första promenade ute i friska luften.

Idag är hon pigg, tar upp fajten med sina bröder som stör, vaktar sina kakor som hon valt själv, allt för att hon ska dricka. På 1177 gav de tipset om att kex skapar törst så ge henne kex så kommer törsten, vilket stämmer. Hon har en egen vattenflaska som hon får gå och dricka ur och någon gång under dagen har jag gett henne vätskeersättning, nej hon har inte haft ett val för barn vet inte bäst själva och vätska är viktigt när de är sjuka och har feber.

Att vara sjuk med stora barn är en helt ny upplevelse. De klarar så mycket själva, visst servar vi med mat, dryck och smärtstillande men de har hållit sig till sitt rum, sin säng och tv-spel så klart. På eftermiddagarna har de kommit ner till vardagsrummet och umgåtts i soffan. Det har varit hög mysfaktor trotts allt hostande snörvlande. Varje kväll har vi titta på en film och vi har presenterat gamla godingar för dem och vissa filmer har passat medan andra har varit dåliga.

Indiana Jones

Baksmällan 1, 2, 3

Pirats of the Carabien

Tomb Radier

Ikväll vill de inte titta på film med oss så då får vi räkna dem som friska ❤️

En annan grej som jag börjat med under sjukdomstiden är att titta på Love iland UK på Cmore. Jag vet inte varför det fascinerar men underhållande är det och helt klart långt från min livssituation, trebarnsmamman mitt i en renovering med en ständig känsla av kaos runt hörnet. Nog funderar jag på hur det skulle kännas att gå runt i bikini 👙 om dagarna i sol och värme. Nästan så att jag klickade hem lite nya strandgrejer, hihi, nästa sa jag.

Kollar du på någon serie? Är du besatt av någon serie?

Tack för mig!

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

En tanke på “Nya upplevelser med tonåringar i huset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: