Det går bra nu

Snön är försvunnen och de få plusgraderna känns i den friska vinden. Vi fick den sista parkeringsplatsen. Vinden tar tag i mitt hår och jag känner en förnimmelse som får mig att tänka på Carolas ”Fångad av en stormvind”

Jag stänger bildörren, hänger väskan på axeln, rättar till min sköna pälsjacka och vänder blicken mot hotellet. Känner mig fin, stark och redo för en julfest.

Tog hjälp av Instagram för att välja kvällens kläder. Ett roligt inslag i min vardag.

Väl inne lämnar jag in jacka i garderoben och tar emot glöggen som vi bjuds på. Årets första glögg för mig, lägger i extra många mandlar, för det är så gott att knapra på mandlarna.

Vi sätter oss till bords och jag tar platsen längst ut på långbordet. En perfekt plats att resa sig upp och få ifrån om det blir för mycket.

I början är det lugnt, känner lite yrsel men den försvinner när jag fokuserar på andningen och tar några djupa andetag. Det fylls på med människor och så småningom är lokalen fylld av ett konstant spel från människor som samtalar och skrattar. Låter blicken svepa över lokalen och så kliver en trubadur upp som spelar och sjunger lite halvtaskigt, hör inte riktigt texten och stänger av. Det är en uppåtgående spiral av människor som vill höras och en trubadur som vill sjunga, för mig blir det bara rörigt i huvudet. Glömmer bort att jag fortfarande har en nötfylld brownie kvar på tallriken och blir påmind av min kollega. Var är mitt fokus?

Känner lite yrsel till och från och kommer på mig själv att det kan bero på att jag håller in magen lite då jag har en byxdress på mig.

Attans det där med vacklande självförtroende och egen förväntan på hur jag tycker att jag ska se ut i vissa kläder.

2 timmar var jag med och jag känner mig nöjd och glad. Mitt första julbord på 2 år med nya kollegor i en stor lokal, det går bra nu.

Ligger i min sköna, varma säng och lyssnar på Aviciis hyllningskonsert, tänker på livet och hör vinden vina utanför. Tänk att jag arbetar som lärare igen. Det trodde jag inte för 6 månader sedan.

Vilket är ditt bästa tips inför utekvällar med mycket ljud och stohej?

Tack för mig, ha det gott ✨

Linda

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

3 reaktioner till “Det går bra nu

  1. Låter bra att du var med, det känns jobbigt efteråt om man valt att stanna hemma. Det är bra som du gjorde att välja en stol där det går lätt att resa sig och gå ut en stund. Det är också bra att ha en vän bredvid sig.
    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: