Det går så fort, jag hänger inte med

Vid vissa särskilda händelser eller dagar önskar jag att du var en fluga på min vägg så att du fick se det jag upplever med en kavat 3 åring i huset. Just nu är vi inne i en period där barnet inte sitter still. Hon är så uppmärksam och hjälpsam att det inte går att förekomma henne.

Dagens plan var att träna hemma medans ugnen och grillen blev redo. Ett pass på 20 min. Jag fick till träningen och kände mig svettig, nöjd och en aningen stressad då 3 åringen var högt och lågt precis där jag befann mig vilket var bra för då hade jag koll men jag hade hantlar och de är hårda. Ingen skada skedd denna gång.

Räcker med dagens tidigare fall när hon snubblade och slog huvudet i gruset 🙈 Bara lite blod men tillräckligt för att jag skulle bli hispig. 😏

En snabb dusch och sedan på med sakerna på grillen. 3 åringen har fixat korvspett och lagt dem på grillen. Stresspåslag direkt och jag går raka vägen till grillen, korvarna är väl brända nu.

Puh

Det visar sig att hon lagt korven på gårdsgrillen och jag hade tänt klotgrillen. När jag står vid grillen och fixar med kolen säger hon lugnt:

– Jag har plattat till spetten lite för jag tyckte det behövdes!

Det var kycklingspett och händerna var en aningen kladdiga. 😅🙈

Nu har vi avnjutit en god middag ute i solen och 3 åringen var klar på 5 min. Hon har fokus hon.

Nu blir det soffläge och återhämtning innan läggning.

Hur har din dag varit?

Kram ⭐️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: