Med ett ryck vaknade jag

och känner att det är något speciellt som händer idag. Jag fumlar med händer runt omkring och hittar klockan 05:12, shit!!!

05:30 ska jag hämta nr 1 av 3 tjejer. Nedför trappen in på toaletten det är så skönt att kissa. Ögonen är suddiga och kontoret segt. Vad hade hänt? Jag ställde klockan på 05:00. Allt var packat, dagens kläder framplockade och jag skulle äta något lätt. Varför ringde inte klockan? Det snurrar i huvudet…yrar runt i huset, upp och ned för trappan, pulsen ökar och dimman lättar…nu förstår jag…det är söndag och larmet jag ställde var inställt på vardagar. 💡

Coolt att jag vaknade!

Från noll till 100 på några sekunder känner mig lite som en racerbil. Kläderna åker på sminket ner i väskan, mascara hinner jag med och 1,5 liter vatten borde räcka för en tvåtimmars resa till Arlanda.

Lets roll!

Full fart mot flyget, alla taggade, pengar och pass det viktigaste är med. Hinner inte känna oro och ångest, plötsligt är vi på Arlanda. Incheckade och 1,5 timme till godo. Tar en sväng genom taxfree och inser att jag skulle ha haft en tom väska med mig. Skapligt bra med grejer. Får skicka en lista med önskemål till J nästa gång han ska flyga.

Frukosten intar vi på RC Choklad fantastisk god räkmacka för 98kr är det ens möjligt att få en sådan god räkmacka för det priset. Den godaste räksmörgås jag ätit, rekommenderas!! Tyvärr hamnade den inte på bild och vi tog de fyra som fanns kvar. 😋

And off we go 🛫

Hello Nice!

Fortsättning följer….

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: