search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

och känner att det är något speciellt som händer idag. Jag fumlar med händer runt omkring och hittar klockan 05:12, shit!!!

05:30 ska jag hämta nr 1 av 3 tjejer. Nedför trappen in på toaletten det är så skönt att kissa. Ögonen är suddiga och kontoret segt. Vad hade hänt? Jag ställde klockan på 05:00. Allt var packat, dagens kläder framplockade och jag skulle äta något lätt. Varför ringde inte klockan? Det snurrar i huvudet…yrar runt i huset, upp och ned för trappan, pulsen ökar och dimman lättar…nu förstår jag…det är söndag och larmet jag ställde var inställt på vardagar. 💡

Coolt att jag vaknade!

Från noll till 100 på några sekunder känner mig lite som en racerbil. Kläderna åker på sminket ner i väskan, mascara hinner jag med och 1,5 liter vatten borde räcka för en tvåtimmars resa till Arlanda.

Lets roll!

Full fart mot flyget, alla taggade, pengar och pass det viktigaste är med. Hinner inte känna oro och ångest, plötsligt är vi på Arlanda. Incheckade och 1,5 timme till godo. Tar en sväng genom taxfree och inser att jag skulle ha haft en tom väska med mig. Skapligt bra med grejer. Får skicka en lista med önskemål till J nästa gång han ska flyga.

Frukosten intar vi på RC Choklad fantastisk god räkmacka för 98kr är det ens möjligt att få en sådan god räkmacka för det priset. Den godaste räksmörgås jag ätit, rekommenderas!! Tyvärr hamnade den inte på bild och vi tog de fyra som fanns kvar. 😋

And off we go 🛫

Hello Nice!

Fortsättning följer….

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: