Känna med sinnen

På kvällen i den svala höstluften står jag på balkongen med en tröja och i underkläder och tittar, lyssnar, känner, tänker och andas.

Jag hör bilarna åka på riksvägen, en bil som tutar, bilar som accelererar och en bil som passerar på gatan.

På himlen ser jag svaga ljussken och ett blinkande ljus från ett flygplan påväg någonstans.

Jag hör röster som kommer närmre och som sakta försvinner bort.

Det är tyst, lugnt och svalt med ett konstan brummande ljud från vägen.

Känner kylan mot min varma hud, det svalkar, det är skönt. Lägger handen på räcket och känner den kalla plåten, en plåt som är nästan 80 år gammal.

Det luktar trä och blött gräs.

Jag tycker om hösten, färgerna, dofterna, svalkan och värmen som växlar under dygnet. Det är mysigt att sätta på sig en tröja och en jacka. Jag tycker om värme, det är lättare att slappna av. Jag tycker om våren, sommaren och lite vinter som när första snön faller och förberedelserna inför julen. I februari vår gärna våren komma. 2-3 månader med snö räcker.

Jag fantiserar om varmare ställen, platser där jag kan handla frukt på torget, promenera och sitta på ett litet charmigt fik eller äta en god lunch med havets läckerheter. Ställen där jag inte behöver tänka på höstskor och vinterkläder. Undra hur det känns att stå på en balkong på ett sådant ställe. Där höstens kyla är den kallaste temperaturen på hela året.

Vilken är din bästa årstid?

Natti natti 🍁🌻✨

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: