search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Känna med sinnen

På kvällen i den svala höstluften står jag på balkongen med en tröja och i underkläder och tittar, lyssnar, känner, tänker och andas.

Jag hör bilarna åka på riksvägen, en bil som tutar, bilar som accelererar och en bil som passerar på gatan.

På himlen ser jag svaga ljussken och ett blinkande ljus från ett flygplan påväg någonstans.

Jag hör röster som kommer närmre och som sakta försvinner bort.

Det är tyst, lugnt och svalt med ett konstan brummande ljud från vägen.

Känner kylan mot min varma hud, det svalkar, det är skönt. Lägger handen på räcket och känner den kalla plåten, en plåt som är nästan 80 år gammal.

Det luktar trä och blött gräs.

Jag tycker om hösten, färgerna, dofterna, svalkan och värmen som växlar under dygnet. Det är mysigt att sätta på sig en tröja och en jacka. Jag tycker om värme, det är lättare att slappna av. Jag tycker om våren, sommaren och lite vinter som när första snön faller och förberedelserna inför julen. I februari vår gärna våren komma. 2-3 månader med snö räcker.

Jag fantiserar om varmare ställen, platser där jag kan handla frukt på torget, promenera och sitta på ett litet charmigt fik eller äta en god lunch med havets läckerheter. Ställen där jag inte behöver tänka på höstskor och vinterkläder. Undra hur det känns att stå på en balkong på ett sådant ställe. Där höstens kyla är den kallaste temperaturen på hela året.

Vilken är din bästa årstid?

Natti natti 🍁🌻✨

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: