Till min vän

Jag följer dig genom livet både på nära håll och på avstånd. Det kan låta lite creapy men så är det. Vi har båda egna familjer, familjer som vi skapat genom kärlek och med viss kamp, för familjelivet är inte en dans på rosor varje dag. Vi delar erfarenheter och upplevelser och stöttar varandra på vårat egna vis. Det är inte alltid lätt att släppa garden för vi vill så väl och vi har båda stångat oss ömma för att vi kämpat hårt, så hårt att det en dag sa stopp. Med din erfarenhet och förståelse har jag fått en frände som förstår, lyssnar och bjuder på kaffe, jag hoppas att du känner detsamma.

Du är klok, stark, ödmjuk, nyfiken, engagerad och en fantastisk vän att prata med. Du visar ett lugn men inom dig finns en storm med känslor som behöver komma fram. De behöver få fara omkring och ställa till kaos för att du ska få möjlighet till att skapa ordning på ditt sätt. Vi behöver stanna upp och pausa för att komma igen med nya tag och perspektiv, vi kan kalla det fö ren hälsopaus.

Du vet den där balansgången, den där saken som ska få arbetsliv, familjeliv, privatliv och ekonomi att gå ihop, det är en sju tusan till balansgång det!

Du är inte ensam, jag tror att både du och jag har lärt oss att lyssna på kroppen mer, för den ger oss signaler, signaler som vi pratar om tillsammans. Vi har bara ett liv, hur vill du att ditt liv ska vara? Skapa en drömbild fokusera på den och kom ihåg att det är tillåtet att vara arg, ledsen, energisk, lycklig, irriterad, ömklig, glad, orolig och kärleksfull. Det hör till livet och det måste finnas en anledning till att uttrycket ”Det blir inte som man tänkt sig” används allt mer. Då undrar jag, hur f*n blir det då?

Jag önskar dig en skön helg och hoppas vi dricker kaffe snart❤️

Kram Linda

 

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

En tanke på “Till min vän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: