search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Jag följer dig genom livet både på nära håll och på avstånd. Det kan låta lite creapy men så är det. Vi har båda egna familjer, familjer som vi skapat genom kärlek och med viss kamp, för familjelivet är inte en dans på rosor varje dag. Vi delar erfarenheter och upplevelser och stöttar varandra på vårat egna vis. Det är inte alltid lätt att släppa garden för vi vill så väl och vi har båda stångat oss ömma för att vi kämpat hårt, så hårt att det en dag sa stopp. Med din erfarenhet och förståelse har jag fått en frände som förstår, lyssnar och bjuder på kaffe, jag hoppas att du känner detsamma.

Du är klok, stark, ödmjuk, nyfiken, engagerad och en fantastisk vän att prata med. Du visar ett lugn men inom dig finns en storm med känslor som behöver komma fram. De behöver få fara omkring och ställa till kaos för att du ska få möjlighet till att skapa ordning på ditt sätt. Vi behöver stanna upp och pausa för att komma igen med nya tag och perspektiv, vi kan kalla det fö ren hälsopaus.

Du vet den där balansgången, den där saken som ska få arbetsliv, familjeliv, privatliv och ekonomi att gå ihop, det är en sju tusan till balansgång det!

Du är inte ensam, jag tror att både du och jag har lärt oss att lyssna på kroppen mer, för den ger oss signaler, signaler som vi pratar om tillsammans. Vi har bara ett liv, hur vill du att ditt liv ska vara? Skapa en drömbild fokusera på den och kom ihåg att det är tillåtet att vara arg, ledsen, energisk, lycklig, irriterad, ömklig, glad, orolig och kärleksfull. Det hör till livet och det måste finnas en anledning till att uttrycket ”Det blir inte som man tänkt sig” används allt mer. Då undrar jag, hur f*n blir det då?

Jag önskar dig en skön helg och hoppas vi dricker kaffe snart❤️

Kram Linda

 

Annonser

En kommentar på “Till min vän

  1. mindrivkraft skriver:

    Min fina fina Linda ❤️ Tack för dina ord, de går rakt in i mitt hjärta. Varenda ett ❤️ Tack för vårt samtal idag 🙏 Kaffe, skratt och djupa tankar – jättesnart!!! 😘

    Gillad av 1 person

Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: