Trött

Det är som om jag har gått och väntat på att det ska hända, tröttheten slog till och på något sätt misstänkte jag att det var påväg. En känsla i kroppen, trött men uppe i varv, svårt att slappna av. Efter några fantastiska, intensiva och kognitivt krävande veckor är det dags för lite vila.

Tänkte ändå att jag går till gymmet och kör en runda, för träning är bra och ibland blir kroppen piggare.

Klev in på gymmet och insåg att det var jag och seniorerna. Hmmm ville vara på en avlägsen plats på gymmet så jag gick till mellanplan och körde marklyft som uppvärmning och 4 övningar för överkroppen.

När jag gjort två varv då kände jag att orken tog slut. Hade svårt att hitta lugnet genom andningen så jag avbröt och gick ut i morgonluften och andades frisk luft. Satte mig i bilen och åkte hem. Gjorde grötfrukost och satte mig i soffan. Där blev jag kvar i två timmar.

Så denna dag får bli lite redigering av filmer och bilder i ett lugnt tempo. En god kopp kaffe eller två kanske i solens strålar som försöker ta sig fram bland de skingrande molnen.

Två steg fram, ett steg bak paus och gå framåt igen…

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: