search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Trött

Det är som om jag har gått och väntat på att det ska hända, tröttheten slog till och på något sätt misstänkte jag att det var påväg. En känsla i kroppen, trött men uppe i varv, svårt att slappna av. Efter några fantastiska, intensiva och kognitivt krävande veckor är det dags för lite vila.

Tänkte ändå att jag går till gymmet och kör en runda, för träning är bra och ibland blir kroppen piggare.

Klev in på gymmet och insåg att det var jag och seniorerna. Hmmm ville vara på en avlägsen plats på gymmet så jag gick till mellanplan och körde marklyft som uppvärmning och 4 övningar för överkroppen.

När jag gjort två varv då kände jag att orken tog slut. Hade svårt att hitta lugnet genom andningen så jag avbröt och gick ut i morgonluften och andades frisk luft. Satte mig i bilen och åkte hem. Gjorde grötfrukost och satte mig i soffan. Där blev jag kvar i två timmar.

Så denna dag får bli lite redigering av filmer och bilder i ett lugnt tempo. En god kopp kaffe eller två kanske i solens strålar som försöker ta sig fram bland de skingrande molnen.

Två steg fram, ett steg bak paus och gå framåt igen…

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: