Något nytt

Det här är jag som försöker sätta ord på känslor, upplevelser och inser att ibland finns inga ord och inga känslor, det är bara tomt.

Det är som ett hål, som ett vakuum, ett rum utan möbler…

Jag kan se det tomma rummet, jag kan se möjligheterna att börja på nytt, för jag börjar inte från början.

Jag gör helt enkelt något nytt och med mig i min ryggsäck har jag mina erfarenheter och mina kunskaper.

Vi har bara ett liv, jag har bara ett liv. Nu hoppar jag av ekorrhjulet och väljer en ny riktning.

Med nyfikenhet, en bubblande glädje, oro och en massa tankar sätter jag en fot framför den andra och börjar en ny resa. En resa jag aldrig hade kunnat tro och vem vet vad som händer på vägen.

Jag har en idé, en vision och det är en bra start.

Ska jag jubla eller ska jag bara gå och bubbla lite för mig själv?

Tänk så många ord det blev när jag började skriva och det känns bra att skriva av sig.

Har du börjat på nytt? Hur var det och hur gick det?

Dagens ord:

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

2 reaktioner till “Något nytt

  1. Du kommer fixa det till slut. Låt allt ta sin tid. Ibland är det inte meningen att vi ska göra det vi tror att vi ska göra. Men det är inte alltid lätt och hitta de vi ska göra…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: