Dag 2 på min semester

Jag har känt mig off hela dagen, det är nu den kommer när semestern är här. Rädslan över att hamna där igen, i utmattningen, finns i bakhuvudet så fort kroppen visar trötthet och mina tankar bli långsamma eller helt försvinner bort. Tydliga tecken på att nu är det vila, återhämtning och att bygga upp styrkan som gäller.

Det jag har lärt mig är att jag tillåter mig att vara trött, sitter ner en extra gång, extra länge. Försöker ta bort det som kan tas bort. Försöker ta hjälp, vilket inte är så lätt i detta läge med att hålla distans och skydda de äldre. #fuckcorona

När kaoset blir för mycket går jag runt i trädgården och ser på allt det vackra som sker. En liten stund för mig och mina tankar.

Jag har fortfarande barn som behöver mig. Ibland känner jag mig mer som en pass-up och vakt än en person, en individ.

När frukosten är fixat, har de knappt lämnat bordet och undrar vad det blir till lunch. när lunchen är klar vill de fika, sedan ska det fixas inför middagen. Däremellan ska det plockas undan i köket. Kläder ska tvättas, saker ska plockas, växter vattnas, barn underhållas och schema planeras med maken så att vi vet vad som sker när och vem som gör vad.

Åhh denna omställning är tuff, att gå från jobb till semester. Att trappa ner, att finna ro, hitta en balans som fungerar för oss som familj och för mig som person. Sedan kommer nästa krock när maken ska ner i varv och allt röras om igen.

Semester är en dröm som krockar med verkligheten när det finns småbarn med i ekvationen. Det skålar vi på!

Hur tänker du kring semester?

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: