Framsteg kommer även när det inte är planerat.

Yeah!

Idag hände det, min första km avklarad. Tålamod och väntan är inte min grej. Hade kläder på mig för en rask promenad, Elin ville annat så där gick vi och kastade stenar i sjön, grävde i sanden vid strandkanten och blev attackerade av små flugor som bits 😫

Står i duschen och känner den där svettiga smaken som kommer på överläppen en timme och den ger mig en kick. Vattnet rinner över kroppen, det smutsiga rinner bort och fram kommer renheten. Den lena huden och den fräscha doften. Hur kommer jag att känna imorgon?

Wow, det gjorde ont i benen och en bättre bysthållare är att rekommendera men det var så härligt att ta de där lunkarstegen som jag så småningom tänker ska bli löparsteg.

Tänkte att en 1 km provar jag så ser jag hur det känns. Tiden var 7 min vilket betyder; bra utvecklingsområde. Efter 20 min med lite andra saker sprang jag 1 km till och då på 6:50 och det betyder att uppvärmning är bra 💪🏼

Well hello yummy, soon you will enter the grill and I will eat you up…

Framgång kommer, förändring sker, medvetenheten ökar och tacksamheten är stark över allt det där bra som jag har ❤️

Gillar verkligen den första bilden i detta inlägg, den beskriver vad jag tänkte när jag lunkade fram. 😂

Natti natti 🌸

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: