search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Framsteg kommer även när det inte är planerat.

Yeah!

Idag hände det, min första km avklarad. Tålamod och väntan är inte min grej. Hade kläder på mig för en rask promenad, Elin ville annat så där gick vi och kastade stenar i sjön, grävde i sanden vid strandkanten och blev attackerade av små flugor som bits 😫

Står i duschen och känner den där svettiga smaken som kommer på överläppen en timme och den ger mig en kick. Vattnet rinner över kroppen, det smutsiga rinner bort och fram kommer renheten. Den lena huden och den fräscha doften. Hur kommer jag att känna imorgon?

Wow, det gjorde ont i benen och en bättre bysthållare är att rekommendera men det var så härligt att ta de där lunkarstegen som jag så småningom tänker ska bli löparsteg.

Tänkte att en 1 km provar jag så ser jag hur det känns. Tiden var 7 min vilket betyder; bra utvecklingsområde. Efter 20 min med lite andra saker sprang jag 1 km till och då på 6:50 och det betyder att uppvärmning är bra 💪🏼

Well hello yummy, soon you will enter the grill and I will eat you up…

Framgång kommer, förändring sker, medvetenheten ökar och tacksamheten är stark över allt det där bra som jag har ❤️

Gillar verkligen den första bilden i detta inlägg, den beskriver vad jag tänkte när jag lunkade fram. 😂

Natti natti 🌸

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: