search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Jag plussar i sommarvärmen

Strosar runt i trädgården, tittar på all fantastisk grönska. Det kommer att bli så mycket grönt och gott till måltiderna i sommar. Upptäcker att Elin och jag har lite olika approach till odling, målet är dock gemensamt, tror jag. Bättre att försköna än att förstöra.

Här om dagen hittade jag 6 st zucchiniplamtor bakom stolen på verandan. Har saknat dem över en vecka. De frodas och mår bra. Det har regnat en del så nu behöver de få mer näring. Under tiden jag var bortrest (5dagar) tog Elin hand om mina växter och hon tyckte att chokladprotein kunde vara intressant att använda till skötseln.

För en kort stund njuter jag i stunden, känner värmen och får för mig att göra några glatta hopp, inte för många, vore tokigt om jag gör illa foten nu när badsäsongen börjar. Det räcker med de bleka benen, den runda magen och de fylliga brösten som valt att gå upp en storlek till denna badsäsong, att då lägga till en halt på det skapar onödig uppmärksamhet så nu ligger jag lågt, bokstavligen

För övrigt har dagarna varit betydligt bättre sedan i söndags. Om någon undrar så ligger jag på plus hos familjen igen. 💪🏼😉

Nu ska jag bege mig till dagens juryträff. Ungdomar i Fagersta ska pitcha sina idéer inför sommarlovet 🌸☀️💪🏼 Håll utkik, för snart dyker det upp lite nya affärsidéer i Fagersta!

Ha en bra dag!

Kram

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: