Jag plussar i sommarvärmen

Strosar runt i trädgården, tittar på all fantastisk grönska. Det kommer att bli så mycket grönt och gott till måltiderna i sommar. Upptäcker att Elin och jag har lite olika approach till odling, målet är dock gemensamt, tror jag. Bättre att försköna än att förstöra.

Här om dagen hittade jag 6 st zucchiniplamtor bakom stolen på verandan. Har saknat dem över en vecka. De frodas och mår bra. Det har regnat en del så nu behöver de få mer näring. Under tiden jag var bortrest (5dagar) tog Elin hand om mina växter och hon tyckte att chokladprotein kunde vara intressant att använda till skötseln.

För en kort stund njuter jag i stunden, känner värmen och får för mig att göra några glatta hopp, inte för många, vore tokigt om jag gör illa foten nu när badsäsongen börjar. Det räcker med de bleka benen, den runda magen och de fylliga brösten som valt att gå upp en storlek till denna badsäsong, att då lägga till en halt på det skapar onödig uppmärksamhet så nu ligger jag lågt, bokstavligen

För övrigt har dagarna varit betydligt bättre sedan i söndags. Om någon undrar så ligger jag på plus hos familjen igen. 💪🏼😉

Nu ska jag bege mig till dagens juryträff. Ungdomar i Fagersta ska pitcha sina idéer inför sommarlovet 🌸☀️💪🏼 Håll utkik, för snart dyker det upp lite nya affärsidéer i Fagersta!

Ha en bra dag!

Kram

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: