Friheten smakar för gott!

Jag ligger helt klart på minus, har gömt mig i buskarna idag för att inte ställa till mer förtret. Hur svårt kan det vara att hålla ordning på sina saker och komma till bords när lunchen dukas eller att planera in saker i god tid för att undvika stress/press. Ibland vill jag inte vara flexibel helt enkelt.

Sedan är det så att jag har fått smaka på friheten och hur det är att resa utan familj med bara fokus på mig och det tuffa är att jag gillar det, att vara fri, att få stanna och ta ett foto eller läsa en text utan att ett barn försvinner, rycker i kläderna eller blir kissnödig precis när det är dax att lägga upp varorna på bandet. Ni som vet ni vet.

Så denna irritation som huserar min kropp har skapat vissa spänningar och jag har försökt analysera orsak och verkan. Tror att det skulle kunna vara så att jag har PMS. För precis när jag fått diagnosen utmattning så hade jag väldigt svårt att acceptera att duktiga jag skulle vara tröttare än tröttas och att min intelligens skulle ha åkt till helvetet och bränt sig. Då fann jag fenomenet PMS och jag försökte i några dagar att hitta samband men insåg att PMS håller på i en veckan medan min ångest, hjärtklappning, trötthet och ologiska tanke fanns där hela tiden. Men tänk det kanske var PMS!? Som sagt min tanke var ologisk och intelligensen hade åkt till helvetet.

Så jag har spenderat dagen bland buskarna och försökt finna ett sätt att hamna på plus igen. Hur kan jag tappa förståndet såhär och inte ha något tålamod!? 🤦‍♀️

*********************************************

X antal timmar senare ringer maken och säger:

– Alla restauranger har stängt, vi kommer hem och äter hos oss för så stökigt har vi det inte.

Yes! Nu ska jag samla pluspoäng 💪🏼😅

Hur har din dag varit?

Natti natti ⭐️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: