search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Friheten smakar för gott!

Jag ligger helt klart på minus, har gömt mig i buskarna idag för att inte ställa till mer förtret. Hur svårt kan det vara att hålla ordning på sina saker och komma till bords när lunchen dukas eller att planera in saker i god tid för att undvika stress/press. Ibland vill jag inte vara flexibel helt enkelt.

Sedan är det så att jag har fått smaka på friheten och hur det är att resa utan familj med bara fokus på mig och det tuffa är att jag gillar det, att vara fri, att få stanna och ta ett foto eller läsa en text utan att ett barn försvinner, rycker i kläderna eller blir kissnödig precis när det är dax att lägga upp varorna på bandet. Ni som vet ni vet.

Så denna irritation som huserar min kropp har skapat vissa spänningar och jag har försökt analysera orsak och verkan. Tror att det skulle kunna vara så att jag har PMS. För precis när jag fått diagnosen utmattning så hade jag väldigt svårt att acceptera att duktiga jag skulle vara tröttare än tröttas och att min intelligens skulle ha åkt till helvetet och bränt sig. Då fann jag fenomenet PMS och jag försökte i några dagar att hitta samband men insåg att PMS håller på i en veckan medan min ångest, hjärtklappning, trötthet och ologiska tanke fanns där hela tiden. Men tänk det kanske var PMS!? Som sagt min tanke var ologisk och intelligensen hade åkt till helvetet.

Så jag har spenderat dagen bland buskarna och försökt finna ett sätt att hamna på plus igen. Hur kan jag tappa förståndet såhär och inte ha något tålamod!? 🤦‍♀️

*********************************************

X antal timmar senare ringer maken och säger:

– Alla restauranger har stängt, vi kommer hem och äter hos oss för så stökigt har vi det inte.

Yes! Nu ska jag samla pluspoäng 💪🏼😅

Hur har din dag varit?

Natti natti ⭐️

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: