search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

AprilvĂ€der i maj och att finna lugn🌩

Solen lyser, jag lockas av de vÀrmande strÄlarna genom fönstret. Jag vill sitta ute och lÄta kroppen bli varm efter en förmiddag i regn.

Jag Àr som barnen sÄ fort solen lyser vill jag klÀ av mig och uppleva sommar. Barfota i grÀset, varma kroppsdelar som jag vill svalka i poolen eller ha ett vattenkrig.

Om det inte vore för vinden och det fladdrade parasollet hade jag klart avbrutit mitt arbete och gÄtt ut. Nu Àr 6 grader, vÀxlande molnighet med regnskurar som fÄr mig att huttra.

Jag har gödslat grĂ€set sĂ„ snart kommer den mörkgröna fĂ€rgen att sprida sig över gĂ„rden đŸŒŸ och kaninerna kommer förhoppningsvis att Ă€lska grĂ€smattan och hĂ„lla sina rymningsförsök till gĂ„rden och inte utforska grannarnas alla dina skrymslen.

Att ta en stund och bara titta, lyssna och kÀnna pÄ nuet. Ibland Àr det lÀtt i land Àr det svÄrare och jag vill fly in i arbete och begrava det dÀr obehaget som dyker upp. Hur springer jag ifrÄn mig sjÀl? Att se pÄ naturen Àr ett bra sÀtt för mig och Ànnu bÀttre Àr att befinna mig i naturen. Att kÀnna, lukta, höra och ser lugnar mina sinnen som ibland Àr i en enda oordning.

Ha en bra mĂ„ndag! 🌾

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: