AprilvĂ€der i maj och att finna lugn🌩

Solen lyser, jag lockas av de vÀrmande strÄlarna genom fönstret. Jag vill sitta ute och lÄta kroppen bli varm efter en förmiddag i regn.

Jag Àr som barnen sÄ fort solen lyser vill jag klÀ av mig och uppleva sommar. Barfota i grÀset, varma kroppsdelar som jag vill svalka i poolen eller ha ett vattenkrig.

Om det inte vore för vinden och det fladdrade parasollet hade jag klart avbrutit mitt arbete och gÄtt ut. Nu Àr 6 grader, vÀxlande molnighet med regnskurar som fÄr mig att huttra.

Jag har gödslat grĂ€set sĂ„ snart kommer den mörkgröna fĂ€rgen att sprida sig över gĂ„rden đŸŒŸ och kaninerna kommer förhoppningsvis att Ă€lska grĂ€smattan och hĂ„lla sina rymningsförsök till gĂ„rden och inte utforska grannarnas alla dina skrymslen.

Att ta en stund och bara titta, lyssna och kÀnna pÄ nuet. Ibland Àr det lÀtt i land Àr det svÄrare och jag vill fly in i arbete och begrava det dÀr obehaget som dyker upp. Hur springer jag ifrÄn mig sjÀl? Att se pÄ naturen Àr ett bra sÀtt för mig och Ànnu bÀttre Àr att befinna mig i naturen. Att kÀnna, lukta, höra och ser lugnar mina sinnen som ibland Àr i en enda oordning.

Ha en bra mĂ„ndag! 🌾

Publicerad av Linda

Hej! VĂ€lkommen till min blogg: Lindas oas ⭐ Alla har en story och det hĂ€r Ă€r min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova nĂ„got nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hĂ„llbar förĂ€ndring med fokus pĂ„ hĂ€lsa, familj och det som fĂ„r mig att mĂ„ bra. Varför? För att jag körde för hĂ„rt, tappade fotfĂ€stet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikĂ„ngest. Smaka pĂ„ den kombon, lĂ„ter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka pĂ„ tiden med glimten i ögat och Ă€ndĂ„ kĂ€nna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att lĂ€ka đŸ™ŒđŸ»đŸ’— Jag lĂ„ter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig sjĂ€lv igen. Tillsammans med min familj, vĂ€nner och andra intressanta mĂ€nniskor fĂ„r ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlĂ€gg. Följ mig gĂ€rna för att vara med nĂ€r inlĂ€ggen publiceras. Ha en bra dag!🌾 Mer om mig pĂ„ Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal đŸ™ŒđŸ»đŸ’— I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: