search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Kvällsro

Står här i köket och behöver komma ner i varv. Att gå och lägga mig direkt är inte alternativ för då kommer jag att ligga och vända och vrida på mig.

Barnen har varit toppen, det är jag som har varit stressad och just idag var en sådan dag då allt borde flyta på men tänk att en sådan simpel sak som en skrivare kan sätta käppar i hjulet. Har lagt ner minst två timmar på den gula färgen och det fungerar ändå inte. Att slänga den i golvet hjälper inte då blir problemet större.

Problem är förklädda lösningar

Ett av de värre uttrycken som finns tycker jag även om det stämmer. Ibland blir jag galen på alla positiva vinklingar och samtidigt blir jag väldigt fascinerad över att människor lyckas vända det negativa till något positivt.

Att finna styrka och gå vidare.

Att ha tålamod och tro på att det löser sig.

Att vara modig och våga.

Sådant gillar jag men tålamod behöver jag träna samt min impulsiva idébank som innebär att jag inte reagera på varje ide jag kommer på.

Att jag skapar en ”idéhög” för att avlasta minnet och träna på att ta det lite lugnt.

Fick lov att sätta mig på änden av sängen för Elin vaknade upp och hade underliga ljud för sig. Min första tanke är – magsjuka! Ikväll har hon haft ont i halsen, ont i benen, ont i armen och ont i öronen för att jag låter för mycket när jag skrapar rent skålen. Ena stunden ska jag inte ligga bredvid henne och andra stunden ska jag det. Sedan får jag krama henne och sedan går jag det inte. Med andra ord så är vi två trötta tjejer med lite tolerans ikväll.

Känner att skrivandet hjälper och imorgon ska jag visa upp mitt företag för första gången. Nu börjar det kännas att det är på riktigt 😊

Tack och godnatt! ✨

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: