Kvällsro

Står här i köket och behöver komma ner i varv. Att gå och lägga mig direkt är inte alternativ för då kommer jag att ligga och vända och vrida på mig.

Barnen har varit toppen, det är jag som har varit stressad och just idag var en sådan dag då allt borde flyta på men tänk att en sådan simpel sak som en skrivare kan sätta käppar i hjulet. Har lagt ner minst två timmar på den gula färgen och det fungerar ändå inte. Att slänga den i golvet hjälper inte då blir problemet större.

Problem är förklädda lösningar

Ett av de värre uttrycken som finns tycker jag även om det stämmer. Ibland blir jag galen på alla positiva vinklingar och samtidigt blir jag väldigt fascinerad över att människor lyckas vända det negativa till något positivt.

Att finna styrka och gå vidare.

Att ha tålamod och tro på att det löser sig.

Att vara modig och våga.

Sådant gillar jag men tålamod behöver jag träna samt min impulsiva idébank som innebär att jag inte reagera på varje ide jag kommer på.

Att jag skapar en ”idéhög” för att avlasta minnet och träna på att ta det lite lugnt.

Fick lov att sätta mig på änden av sängen för Elin vaknade upp och hade underliga ljud för sig. Min första tanke är – magsjuka! Ikväll har hon haft ont i halsen, ont i benen, ont i armen och ont i öronen för att jag låter för mycket när jag skrapar rent skålen. Ena stunden ska jag inte ligga bredvid henne och andra stunden ska jag det. Sedan får jag krama henne och sedan går jag det inte. Med andra ord så är vi två trötta tjejer med lite tolerans ikväll.

Känner att skrivandet hjälper och imorgon ska jag visa upp mitt företag för första gången. Nu börjar det kännas att det är på riktigt 😊

Tack och godnatt! ✨

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: