Har du semester nu?

Känner du semesterkänslan?

Jag önskar att jag kände semesterkänslan men den finns inte riktigt. Det är juni, sommar, över 30 grader de senaste dagarna. Jag har varit vid vattnet, jag har badat, fixat mat så vi kan äta när vi är vid badet. Jag har försökt löst lämning och hämtning ung av barn som är på läger och barn som ska på simskola. Jag träffar vänner för att jag vill det. Försöker få ordning i trädgården, ogräset växer högre än blommorna. Lilla polen ska tömmas, tvättas och fyllas på med nytt vatten. Läser en artikel om att alla borde förbjudas att fylla på sina pooler med dricksvatten. Inne växer smutshögen, jag testade med att ”någon” skulle plocka undan i köket, insåg att någon är jag och någon har varit borta hela dagarna så då händer det inget. Jag har försökt hitta ett tillfälle för att dricka en kopp kaffe utan att behöva fixa något.

Om kaos är detsamma som semesterkänsla, om tre glassar på en dag är semester, om köket är fyllt med smutsig disk, vardagsrummet rörigt, toaletterna ostädade, nytvättade kläder ligger i hög på bänken och kropparna brunbrända då har jag semester och semesterkänsla.

Jag längtar nästan lite till jobbet, för då finns det en starttid, en sluttid och det finns en rast.

Jag jag är trött och det är första veckan på semestern, det kommer att bli bättre men just idag, denna kväll finns en hopplöshetskänsla att jag alltid kommer att ligga steget efter. Diskmaskinen kommer inte att vara t.o.m. till nästa måltid, handdukarna ligger i torktumlaren, underkläder otvättade i hög på golvet, vardagsrumsmattan smulig av någons smörgås, köttfärsen fryst istället för tinad…så efter…ogillar stök, det stör mitt sinne och min inre frid. Nu går jag och skriker ut lite energi i en kudde och så tar jag nya tag imorgon.

Hej svejs – hushållsgrejs

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: