Torsdag och jag ballar ur

Avslutade gårdagen med huvudvärk, la mig tidigt. Först någon timme i soffan så barnet kunde showa. När min energi var helt slut kom maken med pizza och sedan gick jag till sängen. Snart fick jag sällskap av Elin som fortsatte sin akrobatik i sängen tills hon somnade.

Kunde inte ligga på huvudet för värken ökade. Fixade en hög av kuddar och halvsov svarade sporadiskt på frågor från barnen. Självklart skulle Elin gosa extra mycket så till slut fick hon lägga sig vid sin pappa, som självklart somnade på några minuter.

När detta händer är det som om jag inte kan som ordentligt för jag vet att barnen kommer att komma med sina funderingar och vill prata. Det finns en rutin och den är viktig att hålla på även om jag önskar att de kunde se när de behöver låta mig vara men så fungerar inte barn och mammarelationen här hemma.

Sover bra hela natten, vaknar av klockan som durrar på armen. Går in i duschen och känner de underbara sköna vattenstrålarna mot kroppen. Står länge, tvättar håret två gånger för att få bort torrschampot som jag använt i veckan. Har hittat ett nytt och det har verkligen passat för mitt hår 👌🏼 Tydligen har jag duschat för länge, jag har stört makens morgonrutin då han är den som duschar länge.

Behöver jag säga något om vår morgon i funkisvillan?! Olika viljor, ingen ville lyssna, någon träter på mig och jag ballar till slut ur. Av bara farten slänger jag ur mig idag är ni med och städar huset. (Nu ska de allt få se vad som behöver göras) Attans jag vill inte städa huset.

Så typiskt, i affekt så ska jag allt visa på vad som gäller och i efterdyningarna kommer visdomen. Det här med familjelivet är en riktigt berg och dalbana. Glömde helt bort att bryta min negativa tankebana så nu sitter jag här med min kopp kaffe och ska strax gå till jobbet.

Tittar ut genom fönstret och ser alla vackra färger som hösten bjuder på om känner mig lugnare i sinnet. Hösten är vacker!

Ha en trevlig torsdag! 🍁🧡

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: