Idag är jag het!

I mitt nya uppdrag får jag vara med om många möten och många människors stories. Det är så häftigt hur olika vi är och vilken stor skillnad det är mellan människor. Att våga tänka utanför min box och lära av de människor jag möter är viktigt för min utveckling. idag har jag lärt mig mer om säljteknik. När jag öppnade mitt anteckningsblock hittade jag sötaste gubben.

Enligt Anders Hansens sommarprat samt boken Hjärnatark där han refererar till forskning om att människan faktiskt kan utveckla fler hjärnceller och bromsa åldrandet. Hur coolt är inte det.

Det finns många hinder och det största hindret är jaget. Den där jädrans Greger som inte vill låta oss göra det vi vill utan som kämpar emot och säger:

Det där är läskigt!

Ska du verkligen göra det där?

Det är ingen ide, ingen kommer att gilla det där.

Tänk om…

Ja tänk om det går utmärkt, att det faktiskt blir bra att förändringen går att genomföra. Livet är inte enkelt, vi har med människor att göra, med känslor och känslor de kan styra oss helt galet åt norr eller rakt åt väster. Ta klivet och våga testa, ett steg mot drömmen är mer värt än att stå still och längre fram tänka – Vad hade hänt om?

Vad tycker du är roligt?

Lista fem saker som du tycker är roligt!

Är det lätt eller svårt?

Gör du dessa roliga saker? Jobbar du med något av dessa roligheter? Eller som min son uttryckte det: kuligheter!

I fyra intensiva dagar har jag blivit inspirerad och förhoppningsvis inspirerat någon genom att bjuda på några stories. Imorgon är det final sedan ska ungdomar ta sitt kliv ut i entreprenörelden. Några har redan börjat och de rockar!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kram 🌸

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: