search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

I mitt nya uppdrag får jag vara med om många möten och många människors stories. Det är så häftigt hur olika vi är och vilken stor skillnad det är mellan människor. Att våga tänka utanför min box och lära av de människor jag möter är viktigt för min utveckling. idag har jag lärt mig mer om säljteknik. När jag öppnade mitt anteckningsblock hittade jag sötaste gubben.

Enligt Anders Hansens sommarprat samt boken Hjärnatark där han refererar till forskning om att människan faktiskt kan utveckla fler hjärnceller och bromsa åldrandet. Hur coolt är inte det.

Det finns många hinder och det största hindret är jaget. Den där jädrans Greger som inte vill låta oss göra det vi vill utan som kämpar emot och säger:

Det där är läskigt!

Ska du verkligen göra det där?

Det är ingen ide, ingen kommer att gilla det där.

Tänk om…

Ja tänk om det går utmärkt, att det faktiskt blir bra att förändringen går att genomföra. Livet är inte enkelt, vi har med människor att göra, med känslor och känslor de kan styra oss helt galet åt norr eller rakt åt väster. Ta klivet och våga testa, ett steg mot drömmen är mer värt än att stå still och längre fram tänka – Vad hade hänt om?

Vad tycker du är roligt?

Lista fem saker som du tycker är roligt!

Är det lätt eller svårt?

Gör du dessa roliga saker? Jobbar du med något av dessa roligheter? Eller som min son uttryckte det: kuligheter!

I fyra intensiva dagar har jag blivit inspirerad och förhoppningsvis inspirerat någon genom att bjuda på några stories. Imorgon är det final sedan ska ungdomar ta sitt kliv ut i entreprenörelden. Några har redan börjat och de rockar!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kram 🌸

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: